agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kinga kiedy zaczynacie remont pokoju Filipka?
...ja czekam na męża,obiadek,potem sprawy na mieście i zakupy
...ja czekam na męża,obiadek,potem sprawy na mieście i zakupy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

heh a wiecie że w przedszkolu już 2 razy była skarga na mojego synka....że popycha dzieci i powiem wam więcej Alan zaczął robić się nieznośny i momentami agresywny,popycha i bije:-/

Moim wyznaczonym przez siebie zadaniem jest wytłumaczyć że tak nie należy postępować i tu konkretny powód podaje a nastepnie pada pytanie czy byś chciał aby to tobie...? i naprawdę skutkuje bądź jeżeli jakiś łobuziak zaczepia mi synka nie lece z wywalonym językiem na ratunek a czekam jak sobie moje szczęscie poradzi i wiecie co zwykle robi? Pogrozi palcem po czym pada lawina słów be be be be be be be be be ty jeteś be be be Oli caca 

duma mnie rozpiera jak syn słownie nokautuje przeciwnika a tamten stoi wryty nie wiedząc co teraz
ma świra na jej punkcie nie używa tylko do kontaktu z dziadkami bez których nie może przeżyć
a w przypadku Amadeuszka lale dzicie - kocha małe dzieci. Gdy ostrzezenie nie pomaga na długo faktycznie konsekwentnie zabieram i co? zwykle na tym sie kończy. Przyznam że Oliwierek dostał trzy razy. Nerwy mi puściły. Raz jak mnie pogryzł ze złości do dziś mam ślad, dwa kolejne razy były w podobnej sytuacji. Nie chce w ten sposób wychowywać ale...po prostu nie zapanowałam nad sobą i wiecie że nawet nie płakał? wniosek jeden w naszym przypadku - i tak nie skutkuje wiec po co siły używać.
:-) ale czułam że tak właśnie powinno być. Potem przy każdej kąpieli pomagał trzymał szampon czy pieluszkę, gdy karmiłam trzymał mu główkę, przynosił smoczka czy do teraz gdy Madulek chce pić biegnie naleje mu do butelki zakręci i podaje. po co mi córeczka skoro synek taki pomocny