reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga wiec jednak się staraliście już o dziecko? Bo mówiłaś że zaczniecie dopiero od przyszłego roku a tu zupełnie coś innego... :)

Ja mogę po cichaczu wam powiedzieć że zrobiłam test i wyszedł bladzioszek!
Chyba nam się w końcu po roku udało!!!!:tak: za dwa dni powtórzę test. mam nadzieje że będą wtedy ciemniejsze kreseczki juz.

reklama
Jestem po wizycie u pediatry, dostalismy skierowanie do szpitala bo Piotruś ma wysoka bilrubinę,:-( watrobowe wyniki tez złe wyszły Ryczec mi sie chce.... na wadze nie przybrał ale to z winy żółtaczki, ide sie pakować...
Dobrze ze poszłam dzisiaj do pediatry...
Pozdrawiam!
Oj biedactwo.:-( Będzie dobrze zobaczysz.:tak::-)
No dla mnie są wyjątkowe w tym roku święta. Bo będę pierwszy raz obchodziła je z synkiem:-)

Jestem po wizycie u pediatry, dostalismy skierowanie do szpitala bo Piotruś ma wysoka bilrubinę,:-( watrobowe wyniki tez złe wyszły Ryczec mi sie chce.... na wadze nie przybrał ale to z winy żółtaczki, ide sie pakować...
Pozdrawiam!

marta tak mi przykro :-( i to na same święta do szpitala was położą :-(zdrówka dla Piotrusia życzymy,3majcie się ciepło i koniecznie w wolnej chwili daj znać co i jak z Piotrusiem.Będzie dobrze zobaczysz,bądź dobrej myśli.

Aga wiec jednak się staraliście już o dziecko? Bo mówiłaś że zaczniecie dopiero od przyszłego roku a tu zupełnie coś innego... :)

Ja mogę po cichaczu wam powiedzieć że zrobiłam test i wyszedł bladzioszek!
Chyba nam się w końcu po roku udało!!!!:tak: za dwa dni powtórzę test. mam nadzieje że będą wtedy ciemniejsze kreseczki juz.
Kinga my nie zaczęliśmy się starać,starania chcemy zacząć może latem przyszłego roku,a dlaczego @ mi się spóźnia tego jeszcze nie wiem,może to ciąża(ostatnio zaniedbaliśmy troszkę zabezpieczenia)a może to tylko efekt uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
Co ma być to będzie,ze wszystkiego będziemy się cieszyć:)a jak na razie to sobie czkamy...:cool2:

No Kinguś jeśli wam się udało to super,nasze największe gratulacje!:happy:

...a ja się troszkę nudzę :cool:

bon1.gif

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzymy Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z waszych marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
życzy Agnieszka z rodziną:)

Pozdrawiam!
Martunia przykro mi.....
wiem co czujesz bo moj Filip też miał wysoki poziom żółtaczki :-( jak urodziłam 21go to całe święta w szpitalu spędziliśmy z maluszkiem bo bilirubina nie spadała zbytnio.. Przykro mi było bardzo, ale tłumaczyłam sobie że ważne aby dziecko od razu wyleczyli bo to ważne i potem na spkojnie juz do domku. Ja dopiero na sylwestra do domu wróciłam :-(
Mam nadzieje że Piotruś szybko się wywinie z tej żółtaczki.

Aga zdrówka dla Alana!!!

reklama
W końcu mam chwilkę noo dłuższą chwilkę. Od 2 tygodni choróbsko u nas grasuje chodzę jak cień. Na dzień dzisiejszy sytuacja prawie unormowana nosy pozatykane ale przynajmneij nie ma juz kaszlu i noce spokojne Bogu dzięki że są na tyle grzeczni ze gdy mama mówi "dmuchamy noski" ustawia sie kolejka :-D

Martuś będzie dobrze trzeba najgorsze przeczekać. Mój Amadeo tez miał nienajlepsze wyniki ale nie wymagał hospitalizacji jakoś się omsknął wiec wiem po częsci co przeżywasz.

Aguś
Zdróka dla synka

No i Kinguś na deserek Ty :-) po raz kolejny gratuluje :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry