Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nineczko świetne zdjęcie :-)Hania jaka ładna i duża dziewczynka :-)Widzę mikołaj był i Hania zadowolona
Tak tak mi też szkoda Marty tak planowali Święta u siebie w domu,rodzina miała się zjechać a Marty i Piotrusia nie ma :-( ale zdrowie najważniejsze i trzeba o tym zawsze pamiętać i mam nadzieję że za rok odbiją sobie Święta.
Agnieszka a wy dzisiaj co z M porabiacie ciekawego? bo z tego co wiem to jeszcze on ma wolne.
Mój już do roboty... ale 4dni zlecą szybko i bedzie sylwek
Wezwana do odpowiedzi melduję że w jednym kawałku wszyscy jesteśmy . Chłopcy z prezentów naprawde zadowoleni największa wojna odegrała sie w wigilię o odkurzacz w następnej kolejności rozrywany był zestaw do gotowania kolejne dni mijały w miarę spokojnie a dziś walczą o modelinę i formy człowiek dla swiętego spokoju musiał by kupować wszystko x2
Nineczko śliczne fotki Martuś czekamy na Ciebie i Piotrusia
My dzisiaj byliśmy na zakupach,potem obiad i po obiadku poszliśmy do naszych sąsiadów na kawkę bo nas zaprosili a niedawno skończyliśmy oglądać matrixa :-)Dzień zleciał bardzo szybko i ciekawie.
Jutro mój M idzie już do pracy a ja wybieram się po zakupy bo muszę zakupić kilka pierdółek do domu,pościel,kolejnego żywego kwiatka itd.
ja dziś byłam kupilam Filipowi bluzke
jutro tez mialam isc na zakupy ale tak jakoś brakuje mi natchnienia...
wogóle to dziś mam za sobą złe popołudnie
Nic mnie jakoś nie cieszy.. :-(
Witamy poświątecznie
Juz wszytsko w porzadku, niesttey swoje musielismy w szpitalu odleżeć, troche to przykre, lezenie w swieta, no ale nic na to nie poradzę, wypuscili nas na przepustkę na kilka godzin na wigilie i w drugi dzień świąt;-)
A ja dzisiaj ide na wyrywanie zęba, juz to miałam wczesniej zrobić, ech... tak to jest, wyrosa mi w ciąży ósemka i od razu zepsuta jest:-(
Pozdrawiam i miłego dnia zyczę!!
Marta - witaj! Cieszę się, że z Piotrusiem już OK.
Z powodu zęba współczuję - ósemki mają to do siebie, że wyrastają chyba tylko po to, żeby sie zaraz zepsuć
Marta dobrze że już z Piotrusiem jest wszystko dobrze
Dobrze że chociaż na parę godzin w Święta mogliście iść do domu ale wiem to nigdy nie to samo,za rok sobie odbijecie super Święta :-)
Współczuję wyrywania zęba to nic miłego,3mam się Martuś!
Miałam iść dziś na zakupy ale chyba nie pójdę bo stałam dziś o 10.30 razem z synkiem tak długo spaliśmy
Teraz popijam kawkę i biorę się za sprzątanie domu,rozbieram dziś nasze Świąteczne drzewko,zmieniam lekko wystrój domu i takie tam więc na zakupy idę jutro :-)