Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aguś zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości:-) grunt żeby być konsekwentnym w jego wcielaniu w życie i miec pewność że to słuszna droga :-) boshhh chyba minęłam się z powołaniem zamiast prawa trzeba było isć na filozofię hahaha
![]()
i dodam jeszcze że wszystko ma swoje granice także z rozsądkiem 

Z kolacją w zasadzie jest tak ze mąż wracając z pracy średnio koło 19 zjada spóźniony obiad jednocześnie to też kolacja Amadeuszka po czym mały idzie spać. Ja z Oliwierkiem wcinamy koło 20 kolacje a mąż zapchany obiadem dopiero a wtedy to Oliwierek dojada kilka kęsów i sam zasypia. Poplątane z pomieszanym ale inaczej nie idzie ;-)A rozwód dlatego że on coś złego zrobił synkowi. I między innymi to zaważyło.![]()
Jejku jak ja zazdroszczęa ja już nie wytrzymam,za raz pęknę,objadłam się ptasim mleczkiem na to mandarynki i snickers hehe a za chwilę biorę się za kolacje a dziś mamy zapiekanki mniam mniam![]()
ale bym snikersa zjadla hehe, niesttey musze jeszcze na takie rarytasy poczekac:-(Aguś zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości:-) grunt żeby być konsekwentnym w jego wcielaniu w życie i miec pewność że to słuszna droga :-) boshhh chyba minęłam się z powołaniem zamiast prawa trzeba było isć na filozofię hahaha
![]()

Oliwierek kończy swoją porcję oglądając "Opowieści mamy Mirabell" a ja dopijam kawke i zadowolona z faktu iz dziś wolne już myślę jak sobie życie utrudnić i co dziś mnie czeka
W tle brzdęka muzyka u nas bez niej ani rusz jak nie w tv to komputer a nawet z komórki. Już nawet nie chodzi o to że ja jestem maniakalnym słuchaczem ale dzieci same sie do tego przyzwyczaiły i pierwsze co mówią rano po przyjsciu do salonu to MAMA ĆE LALA. Ami generalnie ma jakieś zadatki na muzyka nie wiem czy to wpływ imienia 

czy tez genów (nieskromnie się pochwalę że jestem po szkole muzycznej) ale mame duma rozpiera jak dwulatek choć coś dziedziczy po mamie :-) Mój synek Miłoszek dzisiaj skończył 11mc:-)agi nie wiem o co chodzi ale już mi się ta sytuacja nie podoba.Wiem pewnie nie chcesz o tym pisac i wcale się nie dziwię.
Ile latek ma Twój synek?bo nie masz suwaczka i nie mam jak zerknąc,przepraszam a pytam tak tylko z ciekawości.