Neftis
Fanka BB :)
Dziękuję:-)Neftis Witamy!
Pisz częściej;-)
Gratuluję fasoleczki :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Postaram się zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję:-)Neftis Witamy!
Pisz częściej;-)
Gratuluję fasoleczki :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Dziękuję:-)
Postaram się zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam

agnieszka jak tam u ciebie? lepiej już samopoczucie? czasami dołki się pojawiają z nikąd ale po burzy zawsze świeci słonce! dobrze że sobie tą lustrzankę kupicie, skoro lubisz robić zdjęcia i idziesz w tym kierunku to jak najbardziej polecam!![]()
Czasami człowiek tak ma że popada w dziwny stan i trzeba czasu aby ochłonąc i dojśc do siebie.
Ależ nam sie dzień trafił - kiedyś będziemy miały dwa święta w jednym 
Znow musimy odbudowywać należny nam szacunek i posłuch. Szaleństwo - wszystko na nie. 
AAAaaaaaaaa!
;-)
Poradzimy jakoś, nie my pierwsze, nie ostatnie...
Bedzie dobrze hehehe zobaczyszWłaśnie zapisaliśmy małą do przedszkola - pierwszy dzień już za 2 tygodnie
Nie wiem jak ja to przeżyję - serce mam słabe a tu takie przeżycia- chyba zafunduję sobie persen albo cóś...AAAaaaaaaaa!
rok temu Antoś pierwszy raz poszedł do przedszkola, w sumie to ja bardziej przezywałam, ja jak wariatka dzwoniłam do przedszkola pytać jak sobie radzi a jemu od pierwszego dnia sie spodobało i pierwszy dzien cały był w pzredszkolu. teraz sie sama z siebie śmieje ale tak to jest, że to rodzice bardziej przeżywaja niż dzieci:-) Bardzo dobrzeA my zamierzamy się do kupna telewizora lcd do pokoju naszego smyka!też się maga cieszę że bedzie mógł oglądać bajeczki u siebie w pokoju a ja w końcu bede miała z mężem tv tylko dla siebie chociaż i tak mało oglądamy bo jedynie wieczorami
![]()
swietny pomysł.Ojoj sciskamy w takim razie... ja rozumiem Cie doskonale, pzrez ostatnie dni miałam babyblusa... ech ale przeszło jak wyszłam z domu... monotonia mnie dobija....Wpadłam tylko powiedzieć ze jestem i czytam, ale nie wiem co napisać i w zasadzie nie mam na to najmniejszej ochoty. Nic się nie dzieje prócz tego że popadam w jakis beznadziejny stan...
Pozdrawiam wszystkie dziewczątka