reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
ja sie cieszę że to już piątek
wieczorem wychodzimy z mężem się rozerwać troszkę
jakaś dobra kolacja poza domem
może znajomą wyciągniemy ze sobą.

Pozdrawiam was
i życzę miłego weekendu for all

hej dziewczyny... u mnie zawrót głowy. teraz wpadlam na chwilę, żeby odsapnąć i poczytać co tam u Was...
Marta2801 no i pogoda nie wypaliła:( oby tylko Olusia miała dobry humor. moja jest trochę meteoropatką- taki dzień jak dzisiaj jest marudny,ospały.
Marta0307 fajnie że mama do Ciebie przyjeżdża. zawsze to dzieciaczkami się zajmie,to coś pomoże:)

ten deszcze mnie przybija:( ciśnienie jakieś jest do bani bo ledwo chodzę.głowa mnie boli...
co za zwariowany czas dla mnie. dzisiaj musze szybko się spakować, ogarnąć mieszkanie. na 16.30 być gotowa, mąż wróci z pracy i zaraz do bydgoszczy jedziemy. na zajęcia zdążę na styk albo się spóźnię. jutro gdzieś pewnie na 22 zlądujemy w domu. niedziela od rana do rodziców, myślę że poniedz. wtorek też tam spędzę bo przyjeżdża moja siostra któej nie widziałam z pół roku..
środa pakowanie- w nocy z śr na czw wyjazd na śląsk do teściów... uff tam mam nadzieję odpocznę trochę i odeśpię:)
trzymajcie się dziewczyny w ten ponury dzień!

Hej kochane.
Ale dziś pogoda do bani... Alex spał znów do 12, jestem załamana tym jego spaniem i zastanawiam się, kiedy zaczniemy w końcu żyć normalnie i zaczynać dzień rano a nie w południe:/

Marta03, ale Ci zazdroszczę. Pewnie na zakupki sobie wyskoczysz:)

Marta28, oby podróż wam się udała. Trzymam kciuki!

Bietka, powodzenia na zajęciach:)

Necia kurcze nie czytalam juz wczoraj, tylko spac poszlam. bylam na 11.40 u logopedy w szpitalu woj. od 12 mialam godzinke wolna do pociagu, akurat wtedy nie padalo...szkoda ze nie wchodzilam juz wczoraj na forum bo moze bysmy sie jakos umowily:) no ale moze 28marca bede sama z olka w olsztynie, mamy audiologa na niedzialkowskiego cos kolo 11.

Wrocilysmy cale i zdrowe. Pogoda w Olsztynie troche lepsza niz w Ilawie ale i tak rewelacji nie bylo. no grunt ze jakos dalam rade. Ale co sie z rana wkurzylam delikatnie mowiac to szok...odkad jest remont dworca, zawsze idac do pociagu z wozkiem szlam od tylu, przechodzilam pod tym niby szlabanem bezposrednio na peron. a dzis taka dupa...otoz budowlancy zagrodzili wejscie. no szlag mnie malo nie trafil. musialam sie cofnac, prosic kogos zeby mi pomogl zaniesc wozek na peron. a schodkow tam nie malo. normalnie malo mi para z uszu nie poszla taka wsciekla bylam. ale tak tego nie zostawie:) napisze skarge do kierownika budowy, do PKP Intercity tez juz mail wyslany. jeszcze ja jakos dam sobie rade ale co ma zrobic ktos na wozku? noz sie w kieszeni otwiera...

Marta szkoda bo tak sobie pomyślałam że Ty biedulka sama z Olcią to chciałam jakoś pomóc i wysłać męża by Cię odebrał z dworca i przywiózł Was do logopedy a po wizycie byśmy się spotkały :) Ale jak piszesz jeszcze będzie okazja !

Ja już sama :(
Mama pojechała:(
Zresztą i tak latałam cały dzień... do urzędu pracy, dwa razy do urzędu skarbowego :/
Ale za to moje dzieciaczki bardzo zadowolone z wizyty babci.
Jutro jak dobrze pójdzie to moze i my pojedziemy do moich rodziców w odwiedzinki :)

Bietka ja tez nie lubię takiej pogody... ale podobno od poniedziałku wiosna ;) Oj masz teraz aktywny tydzień przed sobą :)
Kasiu no miło by było jakby Aleks chodził spać 3 godz wcześniej i budził się 3 godz wcześniej... Bardziej można czas zorganizować. Ale pewnie z wiekiem mu się zmieni ;) Może latem będzie bardziej wymęczony to szybciej będzie zasypiał...
Marta dzielne dziewczyny z was!! No a z dworcem to naprawdę masakra!! Może jakieś udogodnienia zrobia teraz po remoncie dla wózków..oby...
Necia ty męża w auto pakuj i do Iławy na kawę wpadaj ;)

Marta dobrze pisze-necia pakujcie sie z chlopakami i wpadajcie do Ilawy!:)
i dzieki Necia ze chcieliscie mi pomoc:)

co do dworca i braku przejscia to musze lekka spacerowke kupic...tylko w taka pogod szkoda mi w parasolke Olke pakowac...ale nie dam rady inaczej...

reklama
Dzisiaj w Elfie mieli dostawę spacerówek ;) A już się na jakąś zdecydowałaś?
Ja musze męża przekabacić na lato na małą spacerówkę bo jak my się na urlop wybierzemy?!

Czy tylko mi bb szwankuje, czy każda z was ma tak dziwnie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry