i ja sie witam...
ciezki dzien za mna..Ola tak plakala na cwiczeniach ze nie moglam jej uspokoic...straszne to bylo, tak mocno plakala i patrzyla mi prosto w oczy a ja nie potrafilam jej uspokoic

nie wiem co jej sie stalo...po zajeciach juz bylo ok...do tego Olka dziwnie zareagowala przy bujaniu na takiej bujaczce, do tej pory bylo tak samo...no i takie zachowanie pojawia sie tez przy podnoszeniu jej do gory po jedzeniu albo po przebudzeniu...nie podoba mi sie to strasznie... poza tym pani powiedziala ze mimo tego ze tak plakala to byla aktywna w cwiczeniach
poza tym uderzylam sie dzis dosc mocno w glowe jak wsiadalam do samochodu, do tej pory jest mi niedobrze, kreci mi sie w glowie no i boli...
Martus super z tymi urzedami. a kto bedzie z dzieciaczkami jak sie dostaniesz? bo dostaniesz sie napewno, czuje to!
Necia tulaski dla Adasia niech to oczko szybko sie goi
Kasia gratuluje wygranej! ja do tej pory poza konkursami ortograficznymi w podstawowce nie wygralam nic:/
Bietka no ceny rosna w zastraszajacym tempie, ropa juz ponad 5zl na CPNie, prad zdrozal, mi taka niedoplata przyszla ze mi sie nogi ugiely jak otworzylam rachunek, a nigdy w zyciu jeszcze niedoplaty nie mialam...
hmm nie pamietam czy jeszcze komus cos mialam odpisac ale to przez ta moja lepetynke...boli jak diabli...