reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta28, sorki, że urwała nam się rozmowa na gg, ale sama wiesz, jak jest...:)
I ja poluje właśnie na jakąś spacerówkę, bo wózka już praktycznie nie mam, stoi spakowany do wysyłki a kuriera jak nie było tak nie ma:/ A z tym pakowaniem w parasolkę to już niedługo nie powinno być problemu chyba, no chociaż dziś jeszcze śnieg za oknem ale może już w końcu się ta pogoda poprawi.

reklama
spedziliśmy z mężem wieczór poza domem
miło było...
teraz dobry film... jeszcze kilka brrr i spać :]
Dobrej nocy życzę!

marta zadowolona z wizyty mamy i fajnie!!!!

widzę że polujecie na spacerówki! heh powodzenia przy wyborze
paa...

Ale wam fajnie:) A my dziś siedzimy w domu:) Jak zwykle zresztą:P Odkąd wyprowadziliśmy się od mamy to trudniej mamy z wyjściami, bo nie mamy z kim Alexa zostawić.
A moje szczęście dopiero się obudziło. Jeden jest tego plus, że mogę rano wyskoczyć po zakupy i wrócić zanim się obudzi, to przynajmniej i Ł się wyśpi, bo wczoraj pracował do 2.

Miłego dnia:)

Witajcie:) Kasiu u nas jest tak samo mieszkamy w Olsztynie sami bez rodzinki w pobliżu i niestety na wyjście nie mamy co liczyć bo dzieci nie mamy z kim zostawić także ja też głównie siedzę w domu a mój mężuś wiecznie pracuje i tak wygląda prawie każdy dzień !
Marta 03 i Marta 28 dziękuję za zaproszenie do Iławy może jak będzie cieplej to zawitamy w tamte strony:))) Chętnie bym Was wszystkie poznała osobiście Iławianki :))) Może nam się kiedyś uda zorganizować jakieś wspólne spotkanie ?
Pozdrawiam z deszczowego Olsztyna mam nadzieję że u Was świeci słoneczko:)

Witajcie.
My już w domku.
Ja się własnie relaksuje... Nadaję z wanny :)
Bylismy u męża brata...mają miesięcznego synka, sliczny. Taki malenki... Jak to się szybko zapomina jak własne dzieci były takie malenkie :)
Ja dzisiaj jeszcze prasowanie mam...i musze je zrobic bo jutro popołudniu znajomi z dziecmi się zapowiedzieli...
Cos jeszcze chciałam... Ale pisząc z telefonu wenę straciłam :)

Hej kochane.
U nas wczoraj imprezka była. Przyszła Łukasza siostra z mężem i synkiem 2,5-letnim i moi teściowie, posiedzieliśmy do 1 a Alex poszedł spać o 3... Nie chciał w ogóle się położyć i stale raczkował za tym małym. A ja dziś po raz kolejny jestem nie do życia:)

Necia, super byłoby sie spotkać. Na pewno jak się ociepli to zaplanujemy jakieś spotkanie mazurskich mam :)

Hejka!
Pewnie, że trzeba będzie spotkanie zorganizować ;) Jestem jak najbardziej za... tylko niech ciepełko będzie ;)

My niestety nie mamy tez nikogo na miejscu, żeby mógł się zająć nam maluchami... Jednak jest perspektywa, ze może niedługo moi rodzice przeniosą się do Iławy :)
Póki co mam mamę od czasu do czasu :) O np teraz moi rodzice przyjadą do mauchów 16 kwietnia...a my na koncert Perfectu ruszamy...
Kasiu ale Alex ma godzinki spania :) A jak ty się czujesz? Moja mała też coraz częściej z dupskiem u góry lata :)
Necia jak Adaś się czuje?
Biecia ty dzisiaj też uczelnie masz?
Marta co tam u was? Mijaliśmy Was jeszcze wczoraj po drodze...
Kinga jak zdrowie u Filipa? nic nie piszesz...do przedszkola już go puszczasz?
Aguska a u was co tam? cisza taka ;)

reklama
Hej Mamusie :)
Dziękuję Marta że pytasz u Adasia niestety bez zmian :( myślę że zabieg się nie udał i ciężko mi na sercu bo tyle przeżył a na dodatek wygląda na to że na darmo!!!
Ja też czekam aż się cieplej zrobi! Pozdrowienia i trzymajcie się cieplutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry