reklama

Mazurskie mamy !!!

Niedzialkowskiego jest taka odnoga od Limanowskiego, skreca sie w lewo przy Schleckerze i juz jest Niedziałkowskiego:)

ja za to nie wiem gdzie jest Pana Tadeusza hehe:) mowilas o Pojezierzu, Dworcowa wiem gdzie jest, Kołobrzeska tez, ale p.Tadeusza :no:
Martuś Pana Tadeusza Kołobrzeska i Dworcowa są obok siebie :)
A ja dziś szczęśliwa jestem na zakończenie dnia :) Adaś pierwszy raz dziś wypił duszkiem z butli 30ml wody ( wiem że pewnie dla Was to niewiele ale dla mojego to sukces jeszze nigdy tyle nie wypił naraz picia potem jeszcze dopił i uzbierało się 50 ml ) Wiem że to może być jednorazowe ale i tak jestem szczęśliwa bo zawsze muszę mu wmusza choć po troszku by mi się nie odwodnił!
Marta brawa dla Majeczki !!!!
Kasiu trzymam kciuki by Alex przespał Ci całą nockę :)
Bietka my też niedawno byliśmy na etapie kupowania spacerówki tylko ja nauczona doświadczeniem tym razem trzymałam się z daleka od parasolek ! My kupiliśmy taką czerwony kolor WÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+OKRYCIE W-wa Wys0 (1507543738) - Aukcje internetowe Allegro
Dobranoc Mamusie :)

reklama
Witajcie!!
JA pobudkę przed 6 już miałam... Ale jakoś jak słonko zagląda przez okna to nawet miło :)

Necia fajna ta spacerówka. JA myślę, ze my kupimy przed latem małą spacerówkę, taką żeby na wyjazdy była. Ale też nie z typu parasolek.
Jakubek miał taką <tylko starszy model-kolorystyka> Wózek SPACEROWY WALKER BABY DESIGN FOLIA OKRYCIE (1507543958) - Aukcje internetowe Allegro
Dla Mai upatrzyłam taką Wózek GRACO Mirage plus 2 tacki osłonka HIT (1513454846) - Aukcje internetowe Allegro

Pisze się ktoś dzisiaj na kawkę?

Marta wracamy nie wiem kiedy:) mąż ma urlop z wtorkiem włącznie:) zobaczymy jak mi tam będzie hehe, jak źle to będę wiać do domu a jak dobrze to zostaniemy do wtorku:)
Jakubka widziałam, i widziałam że na krótki rękaw!!
Wasze spacerówki mi odpowiadają:) myślę że może teżsię skuszę na tą graco:)
ale to w przyszłym miesiącu bo nie wiadomo ile kasy pójdzie na wyjeździe...
ech ja zawsze muszę od 1 do 1....masakra

Marta ja też oglądałam te wózki :) bardzo fajne tylko ja wybierałam pod kątem wielkości kół im mniejsze tym mniejszy komfort jazdy zwłaszcza na dziurawych chodnikach i krawężnikach (oj miałam przeboje z wcześniejszą spacerówką przy Pawełku)no a poza tym nie chciałam tacki z przodu ! W naszym podoba mi się że jest bardzo wygodny lekki i ma mięciuśki śpiworek na siedzisku !
Miłego wtorku Mamusie
Martuś jak pijesz jeszcze kawkę to ja chętnie do Ciebie dołączę :))))
Bietka z tą kasą to rozumiem Cię doskonale !!!

Ostatnia edycja:
Necia Twój wózek też mi się podoba ale ponad 100zł droższy...:/
ja kawy nie piję tylko czerwoną herbatę:)
Marta i co z tą pracą??

Ostatnia edycja:
Ja już po zakupkach obiadowych. Zupka się gotuje :)
Bietka niestety właśnie ogłosili wyniki...ale dwie aplikacje kolejne złożone...
Ja jakoś parcia nie mam.... póki co się rozglądam :)
Necia kawa...ja jeszcze nie zrobiłam sobie...nie mam kiedy :/

Marta biedulko to ja ci zrobię tą kawę :)
Bietka fakt drogi ten wózek i pewnie byśmy go nie kupili bo sami myśleliśmy o tańszym ale babcia się uparła i nam dołożyła :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry