Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hejka...
Ja jak zwykle od 6 na nogach...
Ubraliśmy się już... Nawet przesiew w Mai szafce zrobiłam...znowu tyyyle ciuszków za małych już :/ Niektóre zupełnie nowe :/
No ale wyjęłam trochę "za duzgo" zapasu i szafka uzupełniona
Tak myślę... dzisiaj pogoda taka sobie :/
Chyba pojadę do mamy na kawkę...
Witajcie Ale dziś brzydko za oknem pochmurno i wietrznie aż się nie chce nigdzie wychodzić! Boję się bo jakieś choróbsko znowu nas się czepia chyba się wykończę przecież niedawno byliśmy chorzy
Wczoraj byłam w Alfie myślałam że coś sobie fajnego kupie ale jak to ja szkoda mi było pieniążków na siebie Ja tak mam odkąd dzieciaczki się pojawiły teraz to wszystko dla nich się robi a o sobie nawet się nie myśli
:-) ale się rozpisałam
Życzę wszystkim Miłego ,zdrowego i słonecznego dnia :-)
Hej kochane.
U nas też pogoda brzydka. Ja ciągle czekam na wózek, ale dziś cieszę się, że go nie mam, bo nie muszę żałować, że nigdzie nie wyjdziemy
Necia, u mnie jest tak samo z zakupami. Odkąd Alex się urodził, nie pamiętam, kiedy porządnie się obkupiłam, bo zawsze obkupuję małego Chociaż ostatnio to w ogóle na zakupy nie chodzę, bo z Ł zrobiliśmy ostre cięcia kosztów i żeby mnie nie kusiło, nie wchodzę do sklepów innych, niż spożywcze
Witajcie!
Ja dzisiaj dzień spędziłam u rodziców A co sie z tym wiąże wypoczęłam
Dzieciaczki zadowolone bo nie ma jak u babci i dziadziusia
Szkoda tylko, ze mąż na nockę idzie... :/ Necia ja też tak mam, odkąd są dzieci jakoś wolę po sklepach z art dziecięcymi i zabawkami chodzić... mam wtedy większą satysfakcję Kasia kiedy spodziewacie sie spacerówki?
u nas w sumie nic nowego, poza dodatkowym zmartwieniem na glowie...az nie chce mi sie myslec...
z tego co pamietam:
kawka-latte albo rozpuszczalna z mleczkiem i 2lyzeczkami cukru, najlepiej brazowego ale zwyklym tez nie pogardze ot taka wybredna jestem
spacerowka-mozliwe ze zakupimy w sobote o ile jej mi nie wykupili (oby nie)
poza tym pogoda dzis nieciekawa, a w Olsztynie bylam pociagiem..poza tym na poniedzialek wcale lepszej pogody nie zapowiadaja a u nas kolejna wycieczka pociagiem do Olsztyna i znowu same :/ no nic, najezdzimy sie i tyle...
Marta, spacerówka właśnie dzisiaj przyszła krótko po tym, jak pisałam posta, że nie mam jeszcze wózka Zaczynamy więc spacerki, ale na jutro już mamy plan wycieczki z Ł, bo idziemy do jego rodziców odebrać (o zgrozo!) karnet na mecze Jezioraka Ale w sobotę może spotkamy się na waszym placu zabaw, jeżeli będziecie się wybierać
jakby co to tez moze wybiore sie na plac zabaw w sobote z Olka o ile pogoda dopisze
maz jutro odbierze wyplate (o ile wroci bo wczoraj musial do Wawy na jakis rozladunek za kogos pojechac) i jezli zdarzy do 13 i nie wykupia nam wozka to Olka bedzie miala nowa bryke tylko jak na zlosc pogody nie ma...
u nas nocka ok, teraz Olka spi, ja dopijam kawke, zaraz zbieram sie z lozka bo trzeba do przychodni isc....