reklama

Mazurskie mamy !!!

Hejka...
Ja jak zwykle od 6 na nogach...
Ubraliśmy się już... Nawet przesiew w Mai szafce zrobiłam...znowu tyyyle ciuszków za małych już :/ Niektóre zupełnie nowe :/
No ale wyjęłam trochę "za duzgo" zapasu i szafka uzupełniona :D

Tak myślę... dzisiaj pogoda taka sobie :/
Chyba pojadę do mamy na kawkę...

reklama
Witajcie :) Ale dziś brzydko za oknem pochmurno i wietrznie aż się nie chce nigdzie wychodzić! Boję się bo jakieś choróbsko znowu nas się czepia :( chyba się wykończę przecież niedawno byliśmy chorzy :(
Wczoraj byłam w Alfie myślałam że coś sobie fajnego kupie ale jak to ja szkoda mi było pieniążków na siebie :) Ja tak mam odkąd dzieciaczki się pojawiły teraz to wszystko dla nich się robi a o sobie nawet się nie myśli:)
:-) ale się rozpisałam
Życzę wszystkim Miłego ,zdrowego i słonecznego dnia :-)

Hej kochane.
U nas też pogoda brzydka. Ja ciągle czekam na wózek, ale dziś cieszę się, że go nie mam, bo nie muszę żałować, że nigdzie nie wyjdziemy :)
Necia, u mnie jest tak samo z zakupami. Odkąd Alex się urodził, nie pamiętam, kiedy porządnie się obkupiłam, bo zawsze obkupuję małego:) Chociaż ostatnio to w ogóle na zakupy nie chodzę, bo z Ł zrobiliśmy ostre cięcia kosztów i żeby mnie nie kusiło, nie wchodzę do sklepów innych, niż spożywcze:)

Witajcie!
Ja dzisiaj dzień spędziłam u rodziców :) A co sie z tym wiąże wypoczęłam :D
Dzieciaczki zadowolone bo nie ma jak u babci i dziadziusia :)
Szkoda tylko, ze mąż na nockę idzie... :/
Necia ja też tak mam, odkąd są dzieci jakoś wolę po sklepach z art dziecięcymi i zabawkami chodzić... mam wtedy większą satysfakcję :)
Kasia kiedy spodziewacie sie spacerówki?

jejku dwa dni mnie nie bylo a tu tyle do czytania:)

u nas w sumie nic nowego, poza dodatkowym zmartwieniem na glowie...az nie chce mi sie myslec...

z tego co pamietam:
kawka-latte albo rozpuszczalna z mleczkiem i 2lyzeczkami cukru, najlepiej brazowego ale zwyklym tez nie pogardze :D ot taka wybredna jestem:)
spacerowka-mozliwe ze zakupimy w sobote o ile jej mi nie wykupili (oby nie)

poza tym pogoda dzis nieciekawa, a w Olsztynie bylam pociagiem..poza tym na poniedzialek wcale lepszej pogody nie zapowiadaja a u nas kolejna wycieczka pociagiem do Olsztyna i znowu same :/ no nic, najezdzimy sie i tyle...

teraz postaram si ebyc juz na biezaco:)

Martuś te zmartwienia mogłyby Was już opuścić na dobre!!
Jak w sobotę zakupicie spacerówkę to w pon będzie już lżej jechać ;)

Bietka pasuje...dostałam @ i wpieprzam jakbym co najmniej miesiąc w buzi nic nie miała!!

Marta, spacerówka właśnie dzisiaj przyszła krótko po tym, jak pisałam posta, że nie mam jeszcze wózka:) Zaczynamy więc spacerki, ale na jutro już mamy plan wycieczki z Ł, bo idziemy do jego rodziców odebrać (o zgrozo!) karnet na mecze Jezioraka:) Ale w sobotę może spotkamy się na waszym placu zabaw, jeżeli będziecie się wybierać:)

Witajcie
Kasiu to świetnie, ze już wózeczek doszedł :)
W takim razie zapraszamy czy na plac zabaw czy na kawkę...

Ja właśnie zbieram się zebrać...i muszę ogarnąć chatkę.

jakby co to tez moze wybiore sie na plac zabaw w sobote z Olka:) o ile pogoda dopisze:)

maz jutro odbierze wyplate (o ile wroci bo wczoraj musial do Wawy na jakis rozladunek za kogos pojechac) i jezli zdarzy do 13 i nie wykupia nam wozka to Olka bedzie miala nowa bryke:) tylko jak na zlosc pogody nie ma...

u nas nocka ok, teraz Olka spi, ja dopijam kawke, zaraz zbieram sie z lozka bo trzeba do przychodni isc....

milego dnia!

reklama
Martuś w Elfie spaceróeczkę upatrzyłaś?
No to dziewczyny jak pogoda dopisze to się zgramy na plac zabaw ;)

Ja jeszcze bałagan mam...mąż odsypia po nocce, Maja śpi...
Już marzę o sypialni....ten rozgardiasz zamknie się i już...

Mąż zmienił plany urlopowe i urlop na 1 połowę lipca...
Teraz szukamy chętnych na wspólne mini-wczasy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry