reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
necia mam nadzieje ze to te zabki...teraz sie co jakis czas przebudza i wpycha raczki do buzki wiec mam nadzieje (po raz kolejny odkad jest ten watek:szok: ) ze to wreszcie te zabki...kurcze no jak dlugo moga wychodzic...

dobrej nocki!

Oj długo mogą wychodzić :) u nas ten proces też dłuuuugo trwa na górze wybiła się już z miesiąc temu dwójka a drugiej nadal nie widać i nie słychać ale za to marudny jest i wszystko do buziaka pcha :)
dobranoc :)

Witajcie!
My jak zwykle od 6 na nogach...
Marta mam nadzieję, ze spaceróweczka czeka na was ;) Mi ta temperaturka Oli pod ząbki też podpada, zresztą już ci pisałam ;)
Necia zgadzam sie z tobą...zęby mogą bardzo długo wychodzić... i tak etapami przebijają się przez dziąsła a to też jest potworny ból dla dziecka.

Dziewczyny z Iławy... Jak tam dzisiejszy spacerek/kawka? ... Ja do godz 14 jestem dzisiaj wolna ;)
JA pomału się zbieram, muszę głowę umyć i będę w gotowości :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :) Marta ranne ptaszki z Was :-)
Mój Adaś za to o 7 mi zrobił pobudkę ale do 8 dał poleżeć jeszcze w łóżku a on grzecznie siedział sobie koło mnie i się bawił :) Słodziak mój kochany a Pawełek wstał ze mną o 8
U nas piękne słoneczko zagląda mi do okna i mam nadzieję że już przez cały dzień tak będzie:)
Marta 28 jak tam Ola spała bo mój maluch całą noc się wiercił !
Spacerówka kupiona:) bo trzymałam kciuki i mam nadzieję że się udało

po wozek ruszam o 10 jak sklep otworza:) mam nadzieje ze bedzie czekal bo jak nie to sie wkurze a nie chce mi sie dzis do Olsztyna jechac...
Olka w nocy spała dobrze, wstała o 6 ja tez juz nie moglam spac, zrobilam sobie kawke ubralam sie i siedzialam a Ola sie bawila:)
teraz czeka wyszykowana na zakup nowej bryki:)

Martus co do spacerku to ja chyba bym sie pisala, jak wrocimy ze sklepu akurat Ola bedzie jadla, tak kolo 11 i wtedy my mozemy isc:)

My wróciliśmy ze spacerku...
W cieniu zimno, w słonku gorąco...
Drugi spacerek będzie udany, bo już cieplutko sie zrobi :)

Necia ze mnie to moze nie taki ranny ptaszek :/ Nie wiem w kogo te moje dzieci tak rano wstają :/ No ale dzisiaj przestawienie czasu, moze uda sie je przestawić na wstawanie o 7 a nie o 6 :) <w końcu to jedna rybka> :)
Marta kupiła wózeczek...ja chcę focie!

Ostatnia edycja:
reklama
No to Bietka musi mieć fajną teściową :) bo moja do takich niestety nie należy :( przekonałam się o tym w naj mniej odpowiednim momencie na samym początku ciąży z Adasiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry