reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie

marta0307 to mnie przyciągnęłaś myślami na wątek.
Dziękuję za pamięć.

Widzę wątki mazurskich mam się połączyły i słusznie,porządek musi być.
Nawet nowe osóbki są,super!

Ja ostatnio mało zaglądałam bo niestety czasu mi brakuje.
Praca,dom,rodzinka itd.ostatnio doszedł mi nowy obowiązek,muszę realizować z Alanem książki które dostaje co tydzień z przedszkola,potem razem z dziećmi to omawiają itd.to takie przygotowanie do szkoły bo mój smyk od września rusza już do schoolhouse.

Doczytałam także że pogoda wam dopisuje na wspólne spacery i tak ma być.Na szczęście mamy już wiosnę,słoneczka będzie więcej i więcej czasu można spędzać na dworze.Życzę wam udanych i ciepłych spacerów:))

A co u was dziewczyny?

Pozdrawiam i życzę miłej soboty:)

reklama
Necia moja teściowa do złych nie należy ale swoje incydenty ma... :/
Agnieszka widzę przywołana już do porządku :)

Ja sie nudze :)
Majka w łóżeczku, może zaśnie...
Wtedy jeszcze podłogi pomyję...

Marta28, Alex dokładnie tak samo siedzi z nogami w górze jak go włożę do spacerówki:) Moja przyszła już 3 dni temu i jestem dość zadowolona, tylko śmiać mi się chce z mojego Ł bo uparł się na tą, którą właśnie kupiliśmy, a okazało się, że jest do niej za wysoki i żeby prowadzić, musi się garbić:) Ale dla mnie jest w sam raz:) Tak wygląda Wózek CONECO FLASH czerwony
Może cyknę fotkę to też wkleję tutaj.

Co do teściowych to moja też do najgorszych nie należy. W porównaniu z tym, co przechodziłam z poprzednią teściową, to mogę nawet nieśmiało powiedzieć, że to skarb, nie teściowa:D

Marta03 dziękuję za kawko-herbatkę:)

Kasiu i my dziękujemy za odwiedzinki...bucik się znalazł?

Mąż mnie powiesi na suchej gałęzi... Wysłałam chłopaków na zakupy, bo zachciało mi się lecza...
No i mówiłam i mówiłam co mają kupić... No i mąż zapomniał części i pojechał jeszcze raz :)
A tak nie chciało mu się jechać hehe

...ale dobre truskawki chłopcy kupili...mmmmmm

A tak poza tym zapowiedzieli nam się goście na dzisiaj... A myślałam, że bedzie spokojny wieczór :)

Kasiu ja też nie znoszę samotnych wieczorów:(
No i jeszcze byłabym zapomniała o najważniejszym :) dziś mój synek uśmiechnął się do mnie tak że ujrzałam czwartego ząbka :))) Trochę śmiesznie mu się wyżynają bo zamiast jedynki górnej to mu dwójka wyskoczyła a teraz wyszła górna lewa jedynka :-) Mój cudek maleńki :))

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja dzisiaj męża mam w pracy...
Mieliśmy gości na nockę więc nawet rano spokojnie kawki nei wypiliśmy :/
Wzięłam dzisiaj auto i pojechałam na obiad z dziećmi do teściów...
Niedawno wróciliśmy... Majka jak padła w aucie tak śpi jeszcze w łóżeczku...
Rozebrałam ją a ta nawet nie drgnęła taka padnięta była :)
Jakubek też sie przespał w aucie, bo wybiegał sie z dziećmi na dworze...
Teraz odpoczywam sobie... uffff :D

Do tego jutro muszę iść do dentysty :/ Raz, ze mam dwa ubytki i w tym jeden pobolewa a dwa, że jakiś stan zapalny mi się zrobił dziąsła i strasznie boli... Więc pójdę jak z bólem...
Jeszcze jutro z rana mam test w um :/

Rano byłam ze szwagierką w galerii... i kurcze spodobała mi się kurtka w top secret i jak na złość nie ma mojego rozmiaru...tylko w tym jednym są braki... Ale lukałam już na sklep internetowy i chyba sobie zamówię...
Byłam też u optyka... kurcze same szkła do okularów kosztować mnie będą 199 zł :/ I nie ma bata muszę czekać na swój zwrot podatku :/

A jak Wam mija niedziela?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry