reklama

Mazurskie mamy !!!

Martuś dobrze, ze Olcia już lepiej i ma taki humorek :) Co do wymiotów to ja tez pomyślałam, ze może być od leków.
Necia jeszcze jest szansa, ze oczko wydobrzeje...trzymam kciuki! A swoją drogo to lekarz też jakoś takie podejście ma :/ Może faktycznie się oczyszcza i będzie lepiej...
Kinga kupiłaś tak bez przymierzenia Filipowi kurtkę? Co do Adasia to jest po zabiegu oczka nie przewianie...

Dzieci moje siedzą razem w łóżeczku i się chichoczą :)
Majka kurcze coś sie smarka :/

reklama
Ile napisałyście już!w szoku jestem
Bartek w nocy mia 38 stopni dałam syropek i przeszło teraz znowu ma gorączke zaraz zmierzę i zobacz
nie wiem tylko od czego czy to na zęby czy jakiś wirus się przypętał:-('
U nas leje deszcz
Życzę zdrówka dla dzieciaczków
A mój ma 38 stopni znowu

Aguska zdrowka dla Bartusia! oby to na zeby bylo!
teraz taka pogoda paskudna, raz cieplo raz zimno, wirusy sie mnoza niestety. u nas to samo bylo. niecaly tydzien i po klopocie, ale potrzebny byl Bactrim, bo temperaturka sie utrzymywala. a zebow jak nie bylo tak nie ma...

Aguśka zdrówka dla syneczka życzę i oby to na ząbki było !
Marta u Twojej Majeczki te smarkanie też może wróżyć ząbki
Marta28 u Twojej niuni też niebawem się pokażą ząbeczki :)) Hihi mój post o samych ząbkach jest :)))

Necia wiem, że ten katarek może być na ząbki, tym bardziej, ze to górne jedynki...
I mam nadzieję, ze żadne chorubsko się nie przyplącze...
Chociaż mąż był/jest podziębiony i wszystko możliwe :/

u nas narazie temperaturka zeszła ale dałam syropku
zobaczymy wieczorem czy znowu sie to powtórzy ale zębów jak narzie nowych nie ma
Widzę że tu wszystkie dzieci ząbkujące ;-)

marta tak kupuję Filipowi ciuchy bez przymierzania. Kurtka na rozm 122 biorę teraz. Bluzki jak kupuję przez net to podobnie rozm 122. :) nie zawsze ciągnę Filipa ze sobą JEDYNIE JAK BUTY MU KUPUJĘ.

no i niestety nas gorączka ponownie się pojawiła miał teraz 38,3 więc podałam już mu czopka bo spał i tak płakał jak go podawałam że aż mi go żal się zrobiło:-(Nie wiem czy to na zęby boję się że to jakieś choróbsko go dopadło więc zobaczę jeszcze jutro jak nadaol tak będzie to pójdę z nim do lekarza żeby go zbadała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry