reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia na ile moge na tyle staram sie czasem opanować sytuację przy dwójce maluchów... W kazdy, razie myślałam, że bedzie gorzej :)
I Wam dają popalić zęby :/ Pamiętam jak się cieszyłam jak ostatni ząbek wyszedł Jakubkowi...a przy Mai jeszcze 18 przed nami :angry:

Moja królewna wstała zjadła... Idę posprzatać... wyjmę odkurzacz to przynajmniej Maja będzie miała radochę ciągając za kabel :D

reklama
necia dziekuje:) Filip do zerówki na pewno się dostanie tylko kwestia do jakiego pójdzie.. no i aby był na tej liście to już bedzie taki pewniak jednak.
brawo dla Adasia... to juz 5zabek... :)

A ja się zbieram już do wyjścia
Paa

Oj dają się we znaki przy Pawełku z ząbkami problemu nie było znosił to bardzo dobrze a Adaś strasznie rozdrażniony jest i w nocy się wierci :( a dziś wstał taki wypoczęty i ani razu nie zrobił mi pobudki :) widać że ulżyło mu ale pewnie do następnego ząbka!
Marta właśnie mnie uświadomiłaś po raz kolejny zresztą :) że też muszę się wziąć za robotę i w domku porządek zrobić !!

Necia dokładnie tak samo u nas Jakubek znosił ładnie ząbkowanie. A myślałam, ze dziewczynki takie wrażliwe...
U nas był tydzień bez pobudek nocnych a tu dzisiaj znowu jakieś wiercenie więc pewnie ruszyły dalej zęby... :/

Necia dzieki, z Ola juz duzo lepiej, humor jej wrocil ze zdwojona sila, wczoraj nawet w sklepie do obcych sie smiala w glos, co jej sie baaaaaaaaaaaardzo rzadko zdarza. wczoraj wieczorem tylko mi tak mocno zwrocila ze sie zdenerwowalam bo kilka takich pawii puszczala, odstepy miedzy nimi krotkie i nie mogla tchu zlapac, az czerwona byla...dobrze ze to tylko kilka chwil trwalo ale i tak sie wystraszylysmy obie. poza tym przypomnialam sobie ze mam wizyte u logopedy 15go wiec jak tym razem bedzie ladna pogoda to mozemy sie na spotkanie umowic:)

ja dzis zaczynam zakupy na urodzinki Oli robic, robimy w sobote a moj maz wroci dopiero w piatek i wszystko na mojej glowie:(

To pewnie już niedługo wyłoni się z buziaczka Majeczki kolejny ząbek :-) z jednej strony to takie cudne odkrywać ząbeczki swoich dzieciaczków choć dla nich to już takie cudowne nie jest bo sprawia im to ból :(

Marta bardzo się cieszę że Olcia już lepiej się czuje a co do tych wymiotów to u nas było tak przy podawaniu leków a zwłaszcza antybiotyku i przez to się dodatkowo stresowałam :(
Życzę Oleńce dużo zdróweczka i by te wymioty się już nie powtórzyły !!!!
U nas za to oczko Adasia bez żadnej poprawy :( a dziś w ogóle po obudzeniu nie mógł go otworzyć takie miał sklejone co mu się przed zabiegiem nie zdarzało nigdy :no:

Dzwoniłam i nic konkretnego się nie dowiedziałam :( powiedziała mi że jeśli miesiąc po zabiegu nie będzie poprawy to mam zadzwonić i umówić się na wizytę także czekam do 14 kwietnia

reklama
marta28 dobrze że już Ola czuje sie lepiej :) dziecko szczęśliwe to zdrowe dziecko:))

kupiłam Filipowi fajna kurteczkę na wiosnę teraz:)) ucieszy się.

necia na zaropiałe oczko dobre jest przemywanie wacikiem nasączonym herbatą zwykłą. U nas od razu pomagało jeżeli to oczywiście od przewiania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry