reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka mój bartus też ma taki mały basenik ja mu kupiłam Carefourze i on go uwielbia :-D nie można go z niego wyciągnąć
A co do podróży to my jechaliśmy w jedna strone pociągiem i autobusem zeszło nam 7 godzin bo były postoje bądź przesiadki i bartek jak na tak żywe dziecko całkiem nie źle się zachowywał:-) oczywiście chwilami marudził ale bałam sie że będzie tragedia a jednak mnie miło zaskoczyl;-)

reklama
No widzisz Aguska... a byliście z nim na basenie normalnym? bo my byliśmy jak mała miała 8 miesięcy... i też histeria. Ba! ona tylko chce się kąpać w wanience... w wannie już płacze. musimy ją oswajać z wodą... potem już z Piotrkiem biegała po baseniku także nadzieja...

Kinga a gdzie się obkupiłaś? bo ja coś w Iławie nie umiem za bradzo:/ teraz chce strój sobie kupić, nie wiem za bardzo gdzie...
wiesz ja kupuje sobie ciuszki na targowisku albo jak już mam więcej kasy to ide do galeri do croopa:) itp. w iławie nie ma wyboru dużego co do ubrań niestety. Fajne są też ciuchy w sklepikach koło budowlanki tam sporo tego i można coś wybrać:) też tam kupuję. I to tyle.
Filipa obkupiłam w pepco bo były spore przeceny heh. Sporo ciuszków za tak niską cene. mi to odpowiada ;] wiadomo jak dziecko szybko rośnie i trzeba kupowac co i rusz ciuchy. Czasami zamawiam z netu ze sklepu bo mają fajne ciuszki:)

Bietka my z małym nie byliśmy na basenie mam zamiar nie długo jechać nad Morze i ciekawa jestem jak zareaguje ale myśle że tylko na początku będzie troche sie bał a po 15 minutach będzie szalał.no ale zobaczymy
Kinga ja też kupuje czasem w pepco bo naprawde można znaleźć fajne ciuszki dla dzieci;-)

Bietka ja tez mysle ze damy rade bo Ola lubi jezdzic pociagiem:) bierzemy przenosne dvd wiec mysle ze sie zajmie ogladaniem bajki:)
Gorzej jak zacznie marudzic na zeby... przed chwila znalazlam piatego juz w tym miesiacu...

Ok dziewczyny ja sie zegnam, ide zjesc i spac. Jakby co to jestem dostepna na gg:)
Trzymajcie kciuki za pogodę, oby tylko nie padalo.
Dobrej nocki!

Marta2801 tylko że numer na gg do CIebie nie wszyscy mają;) a co do ząbków to nawet dobrze jak wyjdą za jednym bólem..
myślę że padać nie będzie!!!":)
Marta 0307 jak pierwszy dzień w pracy? jak dzieci bez Ciebie? BIedaczko nawet nie masz kiedy napisać do nas hehe...Napisz w wolnej chwili:)
Kinga, Aguska ja czasami też coś kupię małej w PEPCO;)
Aguska a gdzie jedziecie nad morze..? macie jakieś sprawdzone miejsce?

Marta28 co do lekarzy to też jestem na nich cięta :) . Czasem może uważają mnie za przewrażliwioną babę ale mam to gdzieś w końcu tu chodzi o moje dzieci a jeśli mnie coś niepokoi to reaguję .
Trzymam kciuki za pogodę i byście bez problemu dojechały na miejsce !!!!
Kinga ja też lubię kupować w pepco rzeczy dla dzieciaczków :) czasem i dla siebie coś wypatrzę :tak:
Hehe ja też planuję wyjazd nad morze całą Naszą Trzódką :)
No to już lecę spać bo jeszcze troszkę posiedzę to mnie ranek zastanie :-D

witam was.
dziewczyny doła mam. fak fak fak!!! mieliśmy pojechać ze znajomymi nad morze w sobotę do Kąt Rybackich ale pogoda ma się spartolić i nad morzem bedzie padało w weekend... :/ bez sensu więc jechać żeby zmoknąć i nawet się nie wykąpać. Musimy to przełożyć. A tak sie cieszyłam już... :|

Filip dziś ostatni dzień w przedszkolu i ma już 2 miesiące wakacjii :)) od września do zerówki.
a jaki podekscytowany że bedzie miał tyle wolnego ehhehe.

Pozdrawiam was!
Miłego

Bietka ja to zawsze jeździłam do Stegny albo Krynicy Morskiej ale wolę do Stegny bo tam o troche mniej ludzi.dawno już tam nie byłam :-p lubię też Sopot;-)
Jednak mój brat ostatnio był w Łebie i mówił że plaża o wiele czystsza i woda przejrzysta więc może i tam sie wybierzemy ale my to tylko tak na jeden dzień;-)
Nie wiem czy wam pisałam ale mamy komplet ząbków zostały nam już tylko 5:-)

reklama
aguska jesli bedzie ladna pogoda to w nastepny weekend my wybieramy sie wlasnie do Stegny, moze jakies spotkanko zorganizujemy?:)

ja coraz bardziej obawiam sie podrozy...mam mega ciezka torbe ze wzgledu na odzywke Oli...kolezanka ma wejsc po torbe do pociagu jak juz bedziemy na miejscu ale stresa i tak mam hehe
pocieszam sie ze Olka od rana nie spi, teraz bedzie jadla przed sama podroza to moze w pociagu usnie i polowe drogi przespi...hehe wiem wiem, ludze sie:)
caly czas mam wrazenie ze czegos nie spakowalam, ale w sumie nie jade na drugi koniec swiata, kupic idzie wszystko, najwazniejsze mleko i strzykawki mamy napewno:)

oki uciekam bo Olka komputer mi maltretuje

milego popoludnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry