reklama

Mazurskie mamy !!!

witamy sie i my!

na 11 idziemy do lekarza bo Oli od tygodnia nie chca zejsc krostki z plecow...najpierw byly potowki, nieduzo, pozniej dostala na to uczulenia no kosmetyki JJ a sprobowalam od razu plynu do kapania i mleczka :( porobily sie jej od tego az wybroczyny...skapnelam sie ze to uczulenie bo ja w ciazy tez mialam uczulenie na JJ i nie bylam pewna (nie pamietalam juz:( ) czy Olka nie miala kiedys krostek po oliwce lawendowej JJ i od razu smarowalam Bepanthenem, troche kala przemylam, krostki mniejsze i bledsze ale dalej sa.,.. pojde niech to zobaczy babka i cos nam na to da. dobrze ze sie chociaz nie drapie... najgorsze ze nie ma naszej pani dr, jakas inna nas przyjmie i cala historie Olki bede musiala od poczatku walkowac...chcialam jeszcze cos na wymioty a najlepiej Debridat, nasza dr podejrzewam by nam dala a tak to nie wiem...

a jutro o 16 jedziemy do Koszalina do znajomych...5godzin w pociagu...ciekawe jak Olka to zniesie... w sumie to ciekawe jak zniosa to moje nerwy...
mam nadzieje ze prognozy sie nie sprawdza i bedziemy mogly troche nad morzem posiedziec:)
]

uciekam bo Ola pilota dorwala i mi z kanalami cuduje..

milego dnia mamuski!

reklama
witam nową Kasie:) fajnie! ja nie mam nic przeciwko pisz śmiało.. mnie i tak tu mało jest ale czasami zaglądam:)

marta28 to jutro wyjazd sie wam szykuje, udanego pobytu! :)

my po obiedzie. Smyk w przedszkolu. dziś byłam na wiekszych zakupach ciuszkowych. szafy uzupełnione;)
Mamy dziś gości ze Szwacji, moja ciotka przyjechała wpadną na kawkę.
W weekend szykuje nam się wyjazd i bardzo bym chciała aby się udało. Narazie nic nie mowie heh

Pozdr!

Witajcie Mamusie:)
Kasiu witaj:) fajnie że dołączyłaś tutaj :)))
Martuś jak przyjdziesz od lekarza to daj znać co z Olcią ! A co do Twojego wyjazdu to podziwiam :) i trzymam kciuki by Olcia dobrze zniosła te 5 godzin a Twoje nerwy na pewno to wytrzymają bo silna z Ciebie kobietka :)))
Aguśka to fajnie że wyjazd do Płocka udany no i ciocią zostałaś :) gratulacje :)
Kinga zazdroszczę tych uzupełnionych szaf :tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie :))

młoda witaj:-)
dzięki dziewczyny naprawde było fajnie aż mi sie nie chciało wracać
Ale dziś jest gorąco z Bartkiem wyjdę dopiero po 16 bo jak dla niego to jest za ciepło

Necia my juz po lekarzu, niby z tymi krostkami nie ma tragedii ale jakiś krem nam pani dr przepisala. oczywiście musiala mnie tez zdenerwowac ale ja juz chyba taka cieta jestem na biale fartuchy.

A Co do podrozy to boje sie jej... na szczęście pociagiem jedziemy tylko w jedna strone, wykupilad tez dodatkowo miejscowke dla Oli wiec trzymajcie kciuki.

Ciekawe jak tam Marta w pracy....

reklama
Kasia witaj:) masz synka równo miesiąc młodszego od mojej Marylci...:)
Marta28 5 godzin to długo jak na podróż takego dZIecka, ale jak my jechałyśmy 3 godzinki to zniosła bezproblemowo:) a za to samochodem jest porażka nawet 0,5 godz. z nią. Także może być dobrze:) dacie radę..

Kinga a gdzie się obkupiłaś? bo ja coś w Iławie nie umiem za bradzo:/ teraz chce strój sobie kupić, nie wiem za bardzo gdzie...

Moje dziecko to dzikusek ech. boi sie wody. kupiłam w bedronce basenik śr. 1,5 m, za 19,90;) postawiłam jej na balkon, nalałam wody i dwie godziny zajęło mi oswojenie jej na tyle, żeby weszła do niego. oczywiście do mnie na kolana ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry