reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
u nas dzis dzien jak co dzien...bylysmy na cwiczeniach, jeszcze jutro jedziemy na taki intensywny dzien, pozniej przerwa, moze wyjedziemy sobie gdzies z Ola, obu nam sie nalezy odpoczynek:)
kurcze Olka mi nie spi wdzien ostatnio ale widze ze pare razy w ciagu dnia chcialaby sie zdrzemnac, marudna jest wtedy na maksa ale skubaniec moj maly nie zasnie....poryczy, poryczy i wraca jej humor...a ja wtedy cisnienie na maksa mam...
Powodzenia Marta. dobrze że teraz przerwę będziecie miały. odpoczynek bardzo Wam się przyda :)
buziaki dziewczynki

Miłego dnia dziewczyny!!!!!

ja dziś mam badanie kontrolne. Makuch jak zobaczy co przegapił to mu szczęka opadnie ;)

Witajcie w ten słoneczny dzień :D
Ja ostatnio jestem pod wrażeniem moich maluchów!!
Dzisiaj Maja wstała o 6:30 dostała niekapek <z mlekiem!! i wypiła chociaż ostatnio nie ruszała mleka, ale może na zęby> i zasnęła!! Jakub wstał o 8:00 A Maja o 8:40!!
I teraz pięknie się w pokoju bawią :D

Ja zaraz muszę się też ruszyć i wziąć się za obiadek... Mąż <chociaż ma urlop jest w pracy> ma być po 12 więc popołudnie sobie spędzimy wspólnie :)

Która ma chęci na kawusię?!?!

Witajcie:)

marta03 kawki to Ja chętnie poproszę:)
...ale małą wysypało,biedulka,niech szybko wraca do zdrowia.

necia a Ty wyspana?nocny marek z Ciebie:)

marta28 powodzenia na wyjeździe:)

U mnie wspaniale,wszystko układa się pomyślnie,jestem już prawie jedną nogą na urlopie:)Nie wiem czy uda mi się zaglądać w czasie urlopu na bb także gdyby mnie nie było wybaczcie...oznacza to że się urlopuję:)

marta03 mam prośbę napiszesz mi adres tego gabinetu kosmetycznego Twojej koleżanki,pójdę tam skorzystać z usług:)

...a i mam pyt.do dziewcząt gdzie w Iławie mogę kupić dobre złoto lub srebro tzn.jaki jubiler polecacie?
Dokładnie interesują mnie kolczyki najlepiej z kamyczkiem i wisiorek do kompletu.
Chcę kupić prezent dla mamy a nie chcę przywozić tego z Anglii.
To pilne więc proszę o pomoc:)

3majcie się dziewczyny,życzę dużo słońca !
Pozdrawiam

Agnieszka na szczęście wysypka po trzydniówce nie swędzi więc tylko sobie jest... Zniknęła już z czółka, plecków i brzuszka, zostały jeszcze poliki, szyjka, rączki i nóżki ;)
Co do gabinetu to zaraz jak mi mała da to zeskanuję ci ulotkę, a gabinet znajduje się na Kopernika 4c < w tym nowym bloku przy torach, gdzie ja kiedyś mieszkałam > :)
Co do biżuterii...ja polecam Apart w Galerii... Sama tam kupuję teraz na roczek Mai kolczyczki... :) Cudne są :)

A kawusia podana możesz siadać i pić ;)

Agnieszka na szczęście wysypka po trzydniówce nie swędzi więc tylko sobie jest... Zniknęła już z czółka, plecków i brzuszka, zostały jeszcze poliki, szyjka, rączki i nóżki ;)
Co do gabinetu to zaraz jak mi mała da to zeskanuję ci ulotkę, a gabinet znajduje się na Kopernika 4c < w tym nowym bloku przy torach, gdzie ja kiedyś mieszkałam > :)
Co do biżuterii...ja polecam Apart w Galerii... Sama tam kupuję teraz na roczek Mai kolczyczki... :) Cudne są :)

A kawusia podana możesz siadać i pić ;)

Tylko nie chciało mi już się przekręcać ;) wystarczy na powiększeniu przekręcić ;)

Marta03 dziękuje Ci za odp.;-)
Jesteś wielka :-D;-)

co do wysypki,niech szybko sobie pójdzie,dobrze że nie swędzi,jeszcze raz zdrówka dla Majeczki:)

P.s dzięki za kawkę! :)

3majcie się!

reklama
Necia a ty długo wczoraj rozkoszowałaś się błogą ciszą ;)
A właśnie miałam pisać, niedługo macie imprezę urodzinową Pawełka :)

Ja sobie zaplanowałam popołudnie :) Mąż ma parę spraw do załatwienia, więc ja biorę maluchy i jedziemy do sąsiedniego miasteczka do kuzynki w odwiedziny. Ma córcię miesiąc młodszą od Jakubka więc dzieci się pobawią razem :)
Mięsko już mi dochodzi, niedługo wstawię kaszę i marchewkę z groszkiem... i obiadek będzie gotowy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry