reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Bietka jeszcze nic nie wiem ;)
A Mai wreszcie jakoś do przodu z tymi zębami...
No i jeszcze raz dziękuję za przypilnowanie Jakubcia na placu :)
Jeszcze później mówił, że idzie do Marylki w odwiedzinki a przy okazji po wiaderko :D

Martus rzeczywiscie Majenke wysypalo. ale super ze te zabki sie przebily wreszcie, meczyla sie tylko Slicznotka.l

u nas dzis dzien jak co dzien...bylysmy na cwiczeniach, jeszcze jutro jedziemy na taki intensywny dzien, pozniej przerwa, moze wyjedziemy sobie gdzies z Ola, obu nam sie nalezy odpoczynek:)
kurcze Olka mi nie spi wdzien ostatnio ale widze ze pare razy w ciagu dnia chcialaby sie zdrzemnac, marudna jest wtedy na maksa ale skubaniec moj maly nie zasnie....poryczy, poryczy i wraca jej humor...a ja wtedy cisnienie na maksa mam...

mala juz spi wiec dolaczam do niej, bo rano znowu wyjazd..

Dobrej nocki:)

hehe Necia idź spać, jak nie masz nic do roboty;)
ja pisze pracę. już długi okres czasu chodzę spać 24 a wstaję ok. 6. a wczoraj się położyłam o 9 haha. i o 2 juz byłam trzeźwa i rześka i gotowa do działania:) i stwierdziłam że nigdy więcej;D

Marta czy u Was też nie ma ciepłej wody?

Martuś środę rezerwujemy ;)
Bietka a właśnie Jakub chyba was widział jak szliście i wtedy pomysł z odwiedzeniem Marylki mu wpadł do głowy :)
Necia nie ma jak to wieczorny odpoczynek ;)

Ja zmykam pomału do męża... Bo jeszcze zapomni jak to jest gdy żona obok w łóżku leży :D

reklama
Bietka ja też jestem z tych późno chodzących spać ;)
Kochana...nie czytasz ogłoszeń ;) Coś tam w kotłowni robią jakiś przegląd czy coś i nie ma ciepłej wody do 2 lipca!! Tak jak co roku... Chociaż poprzednie lata chyba na 3-4 dzień puścili więc teraz też może szybciej będzie... Mam taką nadzieję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry