Agnieszka ;-)
My dzisiaj z rana poszliśmy do lekarza... Bo znowu podwyższoną temperature Maja miała, chociaż w nocy był spokój. I tak jak podejrzewałam trzydniówka... Bo mała zdrowa jak rybka! Teraz nie gorączkuje...śpi smacznie
Ja z Jakubkiem niedawno wróciliśmy z zakupów... Brrr a ile ludu na mieście... Ale ozdoby są, torcik, ciasto, słodycze i przekąski są, napoje, Picolo jest... itd itp... Mamusie mają winko
A tatuś jak zobaczy tyle kobiet i dzieci pewnie gdzieś do kolegi się zmyje hehehe. Żeby dużo pracy nie było dzieci mają jednorazową zastawę 
Teraz tylko Maja wstanie i zaczynamy przygotowania
O 16 startujemy
Dwoje dzieci nie może przyjść...więc po niedzieli znowu wizyty spóźnialskich 
My dzisiaj z rana poszliśmy do lekarza... Bo znowu podwyższoną temperature Maja miała, chociaż w nocy był spokój. I tak jak podejrzewałam trzydniówka... Bo mała zdrowa jak rybka! Teraz nie gorączkuje...śpi smacznie
Ja z Jakubkiem niedawno wróciliśmy z zakupów... Brrr a ile ludu na mieście... Ale ozdoby są, torcik, ciasto, słodycze i przekąski są, napoje, Picolo jest... itd itp... Mamusie mają winko
Teraz tylko Maja wstanie i zaczynamy przygotowania
O 16 startujemy

podobno przed nadchodzacym porodem nachodzi przyplyw energi to jesli wg tego to jeszcze preeedko nie urodze
a i objawow za bardzo niemam zadnych ,ani bolesnych skurczy ani zaden czop mi niewyplywa ,twaqrdnieje mi czasem brzuch ale to raczej nie sa te skurcze porodowe ,nieznam sie i ciekawe czy je odroznie jak przyjda naprawde ...
ale tak juz bym chciala byc po ,sama siebie nakrecam i dlatego pewnie mi ten czas dlatego sie tak dluzy...przepraszam ze nie odnosze sie do postow ale ja tak na szybkosci tylko ,bo normalnie za dlugo na kompie niemoge usiedziec ,wiec tylko pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pocieszki !!!