reklama

Mazurskie mamy !!!

NEL;
Jeszcze idę jutro z dziećmi do okulisty i na kontrolę po tych ich ostatnich zdrowotnych przebojach i mam nadzeję że usłyszę same dobre wieści bo inaczej się podłamię
pisz jak po wizycie z dzieciaczkami???
mam nadzieje że dasz znać. jutro poczytam. buźka

Marta ciesze się że cukinia smakowała :) ja też uwielbiam
buziaczek dla Oli. dzielna dziewczynka!

Do jutra! pa:)

reklama
Marta- najważniejsze że dowiedziałaśs się wszystkiego- a tak swoją drogą to Pani doktor jakoś niedawno swoją stawkę podniosła bo pytałam znajomej i niedawno była i zapłaciła 100 zł jeszcze.
Teraz próbujemy spać- mam nadzieje że zaśnie bo po 11 na szczepienie idziemy, martwie się co będzie wieczorem bo musze iść do pracy na 16, a po szczepieniach może marudzić mocno :/

hej
pogoda beznadziejna
Bartuś pokazuje że go boli brzuszek i sie troche martwie bo nie wiem od czego:baffled:
I ja sie piszę do tych którym ciągle pod górke al;e cóż trzeba sobie jakoś radzić;-)

Witajcie!!
Ale dzisiaj miałam urwanie głowy w pracy... A i tak telefon i laptopa wzięłam do domu, chociaż wątpię czy usiądę do niego hehe
Moje maluszki w wannie...
Jutro mamy imprezę...jakoś tak nie chce mi się jechać... A jeszcze ten nieszczęsny wielki karton jutro muszę zapakować... :/

Idę wymyję maluszki moje a jak pójdą spać zajrzę tu do Was ;)

Kinga super zdjęcia najlepsze jak psina liże chyba ucho Filipa:-D
My byliśmy dziś na działeczce u Bartka prababci mały sie wyganiał ale dostał uczulenia chyba na jakieś pyłki bo nagle dostał czerwonych plam:-(W domku dostał leki i jest ok

reklama
Kinga dziękuję w imieniu Mai ;)

My zaraz lecimy na zakupy. I żeby nie było, że ja wyciągam hehe Mąż zorientował się właśnie, że na ostatniej imprezie zostawił buty wyjściowe a za daleko, żeby jechać więc musi coś kupić... A i może ja skorzystam przy okazji :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry