reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!
Ale pochmurno i pada :/
Ja wstałam godzinkę temu, pranie nastawiłam <będe musiała suszarkę w sypialni chyba rozłożyć> :baffled: Umyłam łazienki...
Mąż i dzieci śpią...
A ja jeszcze wyprasuję koszulę do pracy i praktycznie jestem gotowa...
Jeszcze zdążę wypić kawkę z mężem :)

Dziewczyny słoneczka dzisiaj życzę!!

marta dzięki wielkie ale słoneczka to dziś na pewno nie bedzie :\ powodzenia w pracy!

kiblujemy w domu z Fiolem dziś
ehhh :\ nie lubie takiej nudy i całej tej pogody..

Pozdrawiam Was
miłego życzę!

u nas to samo z tym że jeszcvze nie pada.a chciałam dziś iść z małym do lekarza ale jak będzie padało to za tydzień pójde i jeszcze miałam dziś w planach odwiedzić koleżankę która urodziła leży jeszcze w szpitalu eh pogoda do ...
piję kawke

Hej hej :)

Pogoda kiepska,szkoda ale mnie to nie straszne i tak ruszam na miasto dziś :tak:
Po południu wybieram się do Marty :tak::-)
...a wieczorem Nil :happy:

aguśka2017 smacznej kawy życzę :tak:pozdrawiam ciepło :-)
marta0307 ale z Ciebie obrotna kobieta jest :tak: miłego dnia w pracy życzę i do zobaczenia ;-)
młoda gratuluję ząbków :tak: i życzę szybkiej przeprowadzki.Pozdrawiam

Pozdrawiam

młoda gratulacje za zębolki
my wróciliśmy od lekarza byliśmy tak na kontroli a ludzi było mnóstwo Bartuś był prawie najstarszy:-Dnapatrzyam sie na te maleństwa eh kiedyś może jeszcze takie bedę miała
a u pani doktor tak bartuś waży 11,700kg i ma 83 cm czyli mieści sie w 50 centylu i pani doktor powiedziała że jest super bo i tak sporo waży na to jaki jest ruchliwy:-Doczywiście zdrowy jak ryba rozwój idealny a z alergia mam poczekać jak skóra będzie czysta przez 2 tyg bez żadnych uczuleń to mam mu spróbować dać jopgurcik.więc zobaczymy a jeśli nadal będzie dostawał uczulenia na pyłki (ostre uczulenie) to mam podać w ostateczności zyrtec.mam nadzieje że nie będe musiała

reklama
Do góry