reklama

Mazurskie mamy !!!

hej dziewczyny no właśnie pogoda u nas sie już troche zepsuła choć nadal jest bardzo ciepło to jakieś chmury sie pojawiły
Bietka ja tak samo nie przytomna o takiej godzinie jestem:-p zazwyczaj m do niego wstaje i robi mu mleko a ja tylko na chwilke

reklama
hej hej
...u nas aktywnie dziś i to bardzo :tak:
dzień piękny to wykorzystujemy:)

marta03 doczekałaś się weekendu,super,odpoczywaj:)
marta28 życzę aby pogoda dopisała i wypad do teściowej się udał:)

Bietka oj tak chłop pewnie zakochany na maksa w Tobie ze biedak na pociąg nie zdążył :-D
aguśka słońca na weekend Tobie życzę:)

Pozdrawiam was!

agnieszka dzięki dzięki tobie również życzę słoneczka:tak:
a u koleżanki było miło córcie ma prześliczna już zapomniałam jak Bartuś był taki malutki aż normalnie zapragnęłam jeszcze córeczki ale to za parę lat:-p;-)

agnieszka dzięki dzięki tobie również życzę słoneczka:tak:
a u koleżanki było miło córcie ma prześliczna już zapomniałam jak Bartuś był taki malutki aż normalnie zapragnęłam jeszcze córeczki ale to za parę lat:-p;-)
Dziękuje Aguśka:)
Takie nowo narodzone maleństwa są cudowne :blink:
My z mężem można powiedzieć że "staramy się" o rodzeństwo dla Alana ale niestety 4 cykl stracony.
Lecz na spokojnie do wszystkiego podchodzimy,nie spinam się mierzeniem temperatury itd.bo to i tak nic nie da,prawda jest taka że co ma być to i tak będzie :tak:

Witajcie...już weekendowo!!

Ja mam dzisiaj istny relaks!! Jakubek pojechał do moich rodziców na nockę, Majunia już śpi... mąż ma nockę...
Co prawda ja nie z tych ludzi co lubią samemu siedzieć... Ale po tym tygodniu przyda mi się tali wieczór w samotności i nic nie robienia... ;)
Jutro moi rodzice z Jakubkiem jadą do mojej babci i my chyba też sie wybierzemy na wieś :) Dzisiaj jeszcze zrobię sernik na zinmo, to akurat na jutro będzie do kawki u babci :)

A mi dzisiaj Maja pospała jak nigdy. Mąż wstawałam o 6 do pracy więc po 6 Jakubek do mnie do łóżka przyszedł...Maja wstała 7:45... Jak ja już do pracy wychodziłam :)
No ale jutro pewnie pobudka o 6 będzie :/

Bietka no tak my raz tu raz tam się widujemy...a na kawę się zgrać nie możemy :)
Marta pewnie ząbki męczą Oleńkę... Jutro podobno znowu ma być załamanie pogody :/
Aga masz rację co ma być to będzie. JA z własnego doświadczenia wiem, ze takie obserwacje nie są dobre... Ale ja inna bajka, oprócz samokontroli cykli miałam podawane leki, monitorowane cykle i badania... No ale nie ma tego złego...dwa skarby są :D A za was trzymam kciuki!!

reklama
8kg to już troche za dużo ale z 5 kg to z chęcia.wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry