Chogata
Mama Aluni i Dominika
Aaaaaaaachhh rozumiemu nas odpada bo białko ale fakt tak najwygodniej robić do pewnego momentu jak dla wszystkich![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaaachhh rozumiemu nas odpada bo białko ale fakt tak najwygodniej robić do pewnego momentu jak dla wszystkich![]()
Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką?na noc??
![]()
A ja się zastanawiam kiedy zacząć słoiczki z mięskiem? Kiedy wy dajecie?
a jak wy robicie rzeczy dla dzieci to jak ze Wam zjadaja ze smakiem, mam na mysli nie owoce bo one slodkie
ale np zupy jarzynowe itd?
a te kaszki przez trójprzepływowy to przez którą dziurkę podawać, tzn. I czy II czy III?
a tą kaszę mannę z bobovity to jak podajecie? 2-3g kaszy manny to ile to kaszki z bobovity? dajecie ją juz teraz mimo, że jest napisane po 6 miesiącu?
Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką?na noc??
![]()
Właśnie nie na wszystkich jest że od 6, ja mam kilka z cow and gate, i są od 4+ dlatego troche byłam zdziwiona.
Cow & Gate Baby Balance Lunch & Dinner – Cow & Gate
a jak wy robicie rzeczy dla dzieci to jak ze Wam zjadaja ze smakiem, mam na mysli nie owoce bo one slodkie
ale np zupy jarzynowe itd?
Ja próbowałam Karolince dac soczek z niekapka i niestety narazie nie umie pić gryzie tylko i zdziwiona co tam mama jej do buzi kładzie![]()
a niekapki nie są dopiero od 6 miesiąca?Ja próbowałam Karolince dac soczek z niekapka i niestety narazie nie umie pić gryzie tylko i zdziwiona co tam mama jej do buzi kładzie![]()
DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy.a niekapki nie są dopiero od 6 miesiąca?
a kaszę mannę mam dawać, bo lekarka kazała...
chogata o to ci chodzi? DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy. tylko, że to dopiero po 6 miesiącu
a te kaszki przez trójprzepływowy to przez którą dziurkę podawać, tzn. I czy II czy III?
To kupiłam
DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy.
Ale tylko raz na próbę potem zakupie słoiczki z glutenem ,albo sama nagotuję