Dziewczyny ja już pytałam ale nikt nie odpowiedział...
Co podajecie lub będziecie podawały Dzieciom przez niekapki??
Soki, kaszki, mleko...itp. :-)
tylko soki herbatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja już pytałam ale nikt nie odpowiedział...
Co podajecie lub będziecie podawały Dzieciom przez niekapki??
Soki, kaszki, mleko...itp. :-)
Zosia dziś wciągnęła pierwszy raz kaszkęwcześniej jej kleik dawałam i to przez butlę. a dziś ładnie łyżeczką jadła kaszkę.
chyba jutro mięska spróbujemy. Wasze dzieciaczki już jedzą to i my spróbujemy![]()
aneczka a Ty podajesz ten koper włoski dla dzieci tzn np firmy hipp czy taki zwykły w woreczkach co jest...? bo chyba podam Zosi bo ostatnio ma problemy ze zrobieniem kupki.. pewnie przez te stałe posiłki.. niby robi ale mniej niż wcześniej i takie gęste.. a nastęka się przy tym że hohoa koperek włoski np??
ja daje czasem na trawionko
Ja daje herbatki granulowane z Hippa. Uspokajajaca, rumiankowa i jablko z melisa. Nel lubi je bardziej niz soczki. A z soczkow z hippa nie toleruje brzoskwini a lubi banana, jablko z marchewka i sama marchewke.dziewczyny czy Wasze pociechy piją soczki? Karolinka za chiny nie chce, kwasi sie pluje brrrr, a może macie jakieś herbatki wypróbowane?![]()
A czy można niekapka nie kupować??Karincia ja niekapka jeszcze nie zakupiłam, ale z tego co pamiętam to starszej podawałam wodę i soczki.
Mika moja lubi na razie tylko sok marchwiowo-jabłkowy i jabłkowy mojej roboty. Poza tym daję wodę.
Henrietta a może zaczniesz z łyżeczki najpierw podawać?
Aha, rozumiem.karnicia niekapek jest po to żeby dziecko za długo nie piło z butli tylko bardziej dorośle z kubka jak my tylko z pokrywką.
Ja mam niekapek z Tommee Tippee 4mc+
o taki You are viewing the following product: Pierwszy Kubek
I już raz jej dałam soczku. Bardzo się zaciekawiła i chciała pić))