Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę, że większość bąbelków pałaszuje nowości słoiczkowe, że aż miło :-) suuuper!
oiadki czy zupki- zje z 1 czy 2 łyżeczki, i więcej juz nie chce. jedynie deserki nieco lepiej mu wchodzą, ale to i tak bez entuzjazmu...
Jejku, mam nadzieje, ze mi mały niejadek nie rośnie 

hihi :-) dziś mojej klusce podałam brokułykrzywiła się jak nie wiem co. a po 4tej łyżce zaczęły powodować u niej odruch wymiotny...
więc jej biednej więcej tym nie męczyłam. teraz wiem - brokuły absolutnie nie!
![]()
hej dziewczyny!!! jestem mamą wrześniowego dzidziusia. Wy juz przechodziłyscie te sprawy wiec zapytam Was, czy kupki o konsystencji plasteliny świadczą o niedojrzałości do wprowadzonych pokarmów??? Na mleczku modyfikowanym mały robi kupkę raz dziennie, a jak tylko wprowadziłam kilka łyzeczek tartego jabłka i marchewkę gotowaną mały robił takie "bobki"Czy jeszcze za wczesnie na nowe pokarmy???
No nowidzę, że większość bąbelków pałaszuje nowości słoiczkowe, że aż miło :-) suuuper!
u nas niestety poki co raczej pochwalic się nie ma czymoiadki czy zupki- zje z 1 czy 2 łyżeczki, i więcej juz nie chce. jedynie deserki nieco lepiej mu wchodzą, ale to i tak bez entuzjazmu...
Jejku, mam nadzieje, ze mi mały niejadek nie rośnie
![]()