reklama

Menu naszych dzieci

Basiu ja i te same z mięskiem widziałam i te fajne zakupiłam w Tesco w Gdyni. Wybór mają tam na prawdę spory, a jeszcze były promocje. Może jak będziecie jechać do Wejherowa to zajedziecie? A w carrefurze u was patrzyłaś?

My dziś zjemy pół słoiczka ziemniaka ze szpinakiem i jakiś deserek. Tych deserków mam więcej niż obiadków normalnie. Nie wiem jak ja patrzyłam. Oczopląsu dostałam chyba.

u mnie podobnie byo,wiecej deserków niz obiadków
musze znów sie wybrac na większe zakupki słoiczkowe,tylko musze najpierw wydobrzeć

reklama
witam dziewczyny - widze ,że wy tutaj bardziej reformowane jestescie - ja po sąsiedzku, u nas wielkie spory o jedzonko - wszystko jest trujące i niedobre i na wszystko jescze za wczesnie. Zdecydowanie więcej pomocnych informacji mozna tu uzyskać. Ostatnio zastanawiam sie nad podawaniem małemu soczków z kubeczka tylko nie wiem jak on sobie poradzi - macie jakieś doświadczenia z tym i jaką firmę polecacie?

witam dziewczyny - widze ,że wy tutaj bardziej reformowane jestescie - ja po sąsiedzku, u nas wielkie spory o jedzonko - wszystko jest trujące i niedobre i na wszystko jescze za wczesnie. Zdecydowanie więcej pomocnych informacji mozna tu uzyskać. Ostatnio zastanawiam sie nad podawaniem małemu soczków z kubeczka tylko nie wiem jak on sobie poradzi - macie jakieś doświadczenia z tym i jaką firmę polecacie?
ja mam z tomme tepee i z aventa i moja narazie nie umie pić, gryzie i zdziwiona co jej do buzi wkładam :baffled:

dziewczyny czy Wasze pociechy piją soczki? Karolinka za chiny nie chce, kwasi sie pluje brrrr, a może macie jakieś herbatki wypróbowane?:sorry2:

mojej tez nie podchodzą,a podejścia juz dwa robiłyśmy po kilka dni i niestety nie bardzo jej to podchodzi
ale musze wypróbowac inny niż jabłkowy sok i herbatke

ja mam kubeczke z TT i powoli mała uczy sie z niego pic,bo butelki niechce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry