reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

Basiu ja i te same z mięskiem widziałam i te fajne zakupiłam w Tesco w Gdyni. Wybór mają tam na prawdę spory, a jeszcze były promocje. Może jak będziecie jechać do Wejherowa to zajedziecie? A w carrefurze u was patrzyłaś?

My dziś zjemy pół słoiczka ziemniaka ze szpinakiem i jakiś deserek. Tych deserków mam więcej niż obiadków normalnie. Nie wiem jak ja patrzyłam. Oczopląsu dostałam chyba.

u mnie podobnie byo,wiecej deserków niz obiadków
musze znów sie wybrac na większe zakupki słoiczkowe,tylko musze najpierw wydobrzeć

reklama
dziewczyny czy Wasze pociechy piją soczki? Karolinka za chiny nie chce, kwasi sie pluje brrrr, a może macie jakieś herbatki wypróbowane?:sorry2:

witam dziewczyny - widze ,że wy tutaj bardziej reformowane jestescie - ja po sąsiedzku, u nas wielkie spory o jedzonko - wszystko jest trujące i niedobre i na wszystko jescze za wczesnie. Zdecydowanie więcej pomocnych informacji mozna tu uzyskać. Ostatnio zastanawiam sie nad podawaniem małemu soczków z kubeczka tylko nie wiem jak on sobie poradzi - macie jakieś doświadczenia z tym i jaką firmę polecacie?

witam dziewczyny - widze ,że wy tutaj bardziej reformowane jestescie - ja po sąsiedzku, u nas wielkie spory o jedzonko - wszystko jest trujące i niedobre i na wszystko jescze za wczesnie. Zdecydowanie więcej pomocnych informacji mozna tu uzyskać. Ostatnio zastanawiam sie nad podawaniem małemu soczków z kubeczka tylko nie wiem jak on sobie poradzi - macie jakieś doświadczenia z tym i jaką firmę polecacie?
ja mam z tomme tepee i z aventa i moja narazie nie umie pić, gryzie i zdziwiona co jej do buzi wkładam :baffled:

dziewczyny czy Wasze pociechy piją soczki? Karolinka za chiny nie chce, kwasi sie pluje brrrr, a może macie jakieś herbatki wypróbowane?:sorry2:

mojej tez nie podchodzą,a podejścia juz dwa robiłyśmy po kilka dni i niestety nie bardzo jej to podchodzi
ale musze wypróbowac inny niż jabłkowy sok i herbatke

ja mam kubeczke z TT i powoli mała uczy sie z niego pic,bo butelki niechce

reklama
Dziewczyny ja już pytałam ale nikt nie odpowiedział...
Co podajecie lub będziecie podawały Dzieciom przez niekapki??
Soki, kaszki, mleko...itp. :-)

Do góry