Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba mi miesolubne dziecko rosnieDo tej pory obiadki byly bleee a dzis podalam warzywka z królikiem i Miłosz był zachwycony
Nawet sporo zjadł i z łyzeczka juz sobie super radzi
![]()
a wy o stalych porach dajecie stale jedzonko?
Kubuś to pikuś a dałabyś dziecku u którego lekarz stwierdził skazę białkową danonka? A i parówkę z biedronki? Ja mam takich znajomych...co się widzimy to się dziwie, ale ich dziecko żyje i ma się dobrze. I pewnie ta ich niewiedza jest zdrowsza. Przynajmniej nie wiedzą, że źle robią.
Dziewczyny już o to pytałam ale nie pamiętam...
Ile dajecie kleiku na ile ml mleka?? :-)
No to Monika Dominika zescie daly do myslenia bo ja jakos zawsze myslalam ze Gerber to najlepsza firma od sloiczkowAle dobrze wiedziec
![]()

No to Monika Dominika zescie daly do myslenia bo ja jakos zawsze myslalam ze Gerber to najlepsza firma od sloiczkowAle dobrze wiedziec
![]()

Chociaz czasem wezme drozszy z nestle bo kazda firma ma inny sklad.Tego czego nie ma bebivita ma nestle lub hipp.:-) ostatnio kupilam z nestle ziemniaka z pasternakiem hehe...ponoc pasternak to idealna alternatywa dla marchewki,bo moja mala po marchewce ma zatwardzenie.

krzywiła się jak nie wiem co. a po 4tej łyżce zaczęły powodować u niej odruch wymiotny...
więc jej biednej więcej tym nie męczyłam. teraz wiem - brokuły absolutnie nie! 
OMG!!!! Tego nie slyszalam... Masakra!a pamiętacie tę akcję z gereberem?
Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Gdańsk - Naszemiasto.pl
mnie skutecznie zraziło do tej firmy...
no to wszystko jasne, nie doczytałamPoniewaz Miłosz od poczatku jest na diecie bezmlecznej. Moje dzieciaki sa uczulone na białko mleka krowiego i nie chce ryzykowac z małym tym bardziej ze to sa sprawy astmatyczne, a niestety równiez wykazuje objawy alergii![]()