reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

Baśka, to moja tak ostatnio robi z obiadkami. Śniadanko zje super, owocki jej daję w kawałkach, banany jej daję do rączki i świetnie sobie z nimi radzi mimo że wyślizgują się z ręki. Jogurt też pycha, a obiadek zsysa i marudzi. Chyba przyzwycziła mi się do słodkiego!

reklama
Dziewczyny czy Wasze Dzieci juz zjadają całe te duże słoiczki na obiadek?? :tak:
Adrianek na razie pół tego dużego + dodaję do tego kaszki manny :-)

No akurat obiadki to Nati zjada prwawie zawsze( chyba ,że smak jak nie przypasuje...)w ilości ok.200ml,to wychodzi taki duży słoik:). A i tak nie przybiera na wadze.....wrrrr...

A!! i wiecie co,nie wiem czy wasze Dzieciaki też tak mają,ale Nati jest przyzwyczajona co kiedy dostaje i np.jak bym chciala jej dać słodkie w porze obiadku to nie zje. Tak samo jak bym chciała obiadek na kolacje dać to tak samo. Są pory słodkie i wytrawne i nie da się oszukać spryciula :)

Ostatnia edycja:
Ahaaaa...Aniu a w jakich godzinach podajesz te obiadki?? Robisz domowe?? Zawsze z mięskiem???czy czasem jarskie?? Z góry dzieki za odp:)

włączę się do tematu ja Kacperkowi taki słoiczek z obiadkiem 190 dzielę na dwa razy no chyba że mam te 125 to też zje takie na dzień dwa i to nie zawsze , soczki jak mu podaję to więcej wypluje jak wypije nie umie pić z butelki zamiast ssać smoczek to go gryzie i się bawi więc podaje mu w kubeczku ale i tak mu nie podchodzą herbatkę czasem wypije a tak poza tym to tylko '' cyc '' a na wagę nie mogę narzekać bo ładnie przybiera o skubnie terz czasem chrupki nie za dużo bo jak się znudzi to je kruszy uderzając w blat chodzika

reklama
Do góry