blueberry77
Podwójna Marcówka :)
ja parę razy dałam małemu sok z marchewki zrobiony sokowirówkąrobilyscie juz mze same soczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja parę razy dałam małemu sok z marchewki zrobiony sokowirówkąrobilyscie juz mze same soczki
ja parę razy dałam małemu sok z marchewki zrobiony sokowirówką
Dziś rano, albo w nocy, w każdym bądź razie nie słyszałam, Piotruś zrobił kupsko :-) Mam nadzieję, że to nie przypadek, że zaczyna mu się wszystko normować że pomogło to, że mały zaczął pić soczki (nektary) i zaczęłam mu podawać kleik kukurydziany![]()
A to nie są takie słodkie do rozczenczania z wodą?a co sadzisz o soczkach wlasnej roboty np z czarnegho bzu , albo porzeczki jest na to jeszcze za wczesnie. mam pare sloiczkow takich soczkow od mamy z owocow dzialkowych.
Jak jej odpowiada jedynka, to chyba nie musisz zmieniać :-).mam pytanie - moja corcia dostaje butelke sporadycznie (co pare dni herbatke, srednio raz na miesiac moje mleko sciagniete do buteleczki) , czy powinnam zmienic jej smoczek, czy moze caly czas z jedynki pic?:-)
No i jak Agutek Tola zareagowała na nowość?? :-)
kupilam niekepek treningowy tristanowi i za cholere nie wychodzi mu picie z niego![]()

Dziś rano, albo w nocy, w każdym bądź razie nie słyszałam, Piotruś zrobił kupsko :-) Mam nadzieję, że to nie przypadek, że zaczyna mu się wszystko normować że pomogło to, że mały zaczął pić soczki (nektary) i zaczęłam mu podawać kleik kukurydziany![]()

mam pytanie - moja corcia dostaje butelke sporadycznie (co pare dni herbatke, srednio raz na miesiac moje mleko sciagniete do buteleczki) , czy powinnam zmienic jej smoczek, czy moze caly czas z jedynki pic?:-)

Jeśli spokojnie z tego pije to raczej nie musisz zmieniać, choć na tym etapie powinna pić już z trójki. Jednak jak podasz większy smoczek to może odrzucić pierś, bo będzie jej się łatwiej piło. Jakkolwiek zrobisz będzie dobrze![]()
raczej takA to nie są takie słodkie do rozczenczania z wodą?