reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

ja z warzywami mam dobrze, bo teściowie maja ogródek i tam włoszczyznę sadzą i buraczki i fasole, pomidory i ogórki- gorzej jak Wiktoria wyje im wszystko ale to jeszcze mam kumpele na wsi i rodzina męża też ma pole, więc jakoś damy sobie radę.

No właśnie teraz jeszcze można skombinować (ja np. od rodziców), ale jesienią, zimą...będzie problem, dlatego pewnie będziemy kupowac słoiczki i pewnego dnia zbankrutujemy :laugh2::-D

reklama
Całe mnóstwo ;-)Wszystkie, które mają oznaczenie "po 4 miesiącu" lub "od 5 miesiąca".

Widzę, że wasz pediatra idzie nowym schematem i zaleca podawanie glutenu :happy:

Tak właściwie, to sama chciałam wprowadzićzupkę, ale jak potwierdził to lekarz, to też dobrze.

A chodziło mi o zupkę tylko z marchewki, ziemniaka i pietruszki, taką jaką ewentualnie będę sama gotować.

Ugotowałam zupę z ziemniaka, marchewki, cukinii, buraka i jabłka. Ciekawe czy będzie mojemu dziecku smakowała.

No i jak? Smakowało? :cool2:

Ja dzisiaj pierwszy raz podałam ten Misiowy Ogródek - groszek i marchewka. Dodałam do zupki i mała wszamała ze smakiem. Jak nie będzie sensacji to będzie to wstęp do nowej zupki Hippa, która ma w składzie m.in. groszek właśnie i kalafiora - kolejna nowość :happy:

Zrobiłam dzisiaj trochę zapasów na przyszłość, czyli na po 5 miesiącu ;-) Kupiłam parę zupek z mięskiem. W ogóle to strasznie zawiodłam się na miejscowym oddziale Tesco :baffled: Mamy takie małe u nas, ale myślałam, że ceny będą jakieś promocyjne (tyle się naczytałam o tym Tesco i promocjach). Kupiłam zupki, a potem zobaczyłam że w Rossmannie można kupić te same po 50-70 groszy taniej...również w Kauflandzie :angry: Zawiodłam się :dry: (to tak dzięki maladze zmobilizowałam się do zwracania uwagi na ceny i zapamiętywania ich ;-))

Zrobiłam dzisiaj trochę zapasów na przyszłość, czyli na po 5 miesiącu ;-) Kupiłam parę zupek z mięskiem. W ogóle to strasznie zawiodłam się na miejscowym oddziale Tesco :baffled: Mamy takie małe u nas, ale myślałam, że ceny będą jakieś promocyjne (tyle się naczytałam o tym Tesco i promocjach). Kupiłam zupki, a potem zobaczyłam że w Rossmannie można kupić te same po 50-70 groszy taniej...również w Kauflandzie :angry: Zawiodłam się :dry: (to tak dzięki maladze zmobilizowałam się do zwracania uwagi na ceny i zapamiętywania ich ;-))

A ja dziś kupiałam w Makro deserki BoboVita. Nie było ceny więc wzięłam tylko 3 zapakowane razem, miałam zobaczyć ile kosztują i zapomniałam. A jak już jechaliśy do domu to okazało się, że za 3 słoiczki zapłaciłam tylko 4 zł.:szok:

A ja dziś kupiałam w Makro deserki BoboVita. Nie było ceny więc wzięłam tylko 3 zapakowane razem, miałam zobaczyć ile kosztują i zapomniałam. A jak już jechaliśy do domu to okazało się, że za 3 słoiczki zapłaciłam tylko 4 zł.:szok:
U nas Bobovita za ok. 2.39 także naprawdę super cena w tym Makro :tak: Szkoda, że nie ma u nas...

reklama
Do góry