blueberry77
Podwójna Marcówka :)
One są z cukrem, to chyba lepiej nie... W ogóle soków się nie powinno dużo dawać dzieciom, bo bardzo się od nich psują zęby.raczej tak
takiegeste soki z owocami do rozcienczania z woda![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
One są z cukrem, to chyba lepiej nie... W ogóle soków się nie powinno dużo dawać dzieciom, bo bardzo się od nich psują zęby.raczej tak
nektaru jabłkowo - malinowego.Moje dziecko też tak robi, otwiera dziobek jak pisklęJak jem i trzymam ją na kolanach to, aż się trzęsie żeby i jej dać. Dziś np. wyrwała mi z ręki chleb, a jak chciałam jej zabrać to jeszcze szybciej pchała do buzi i to obiema rękami.
. Raz mu uskrobałam trochę jabłka, które jadłam, myślałam że wypluje, bo to było młode kwaśne jabłko, a o dziwo smakowało mu
. Zawsze też patrzy zazdrośnie jak pije kawę ;-).raczej tak

A ja dałam dziś córci zupkę jarzynową i nie smakowała jej. Pluła dalej niż widziała. Za to wypiła na raz 80 mlnektaru jabłkowo - malinowego.
Jak jem i trzymam ją na kolanach to, aż się trzęsie żeby i jej dać. Dziś np. wyrwała mi z ręki chleb, a jak chciałam jej zabrać to jeszcze szybciej pchała do buzi i to obiema rękami.