reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
ja tez sama gotuje
np jednego ziemniaczka i 2 marchewki
a ostatnioo ugotawala taka sama porcje i dodalam indyka ze sloiczka . oj jak wcinal:-D
a teraz kupilam puszeczki i np wczoraj bylo danie kalafior z serem,
byl juz tez ryz z jajkami , fasolka z bekonem
odziwo niunkowi smakuja

kupilam jeszcze sokowirowke i sama robie soki
z jabluszek i bananow i marchwi

ja ugotowałam ziemniaka, 2 marchewki i parę kwiatków kalafiora i pokroiłam małego buraka. później zmiksowałam wszystko prócz buraka w tym wywarze i Wika wcianała

a na deser to miksuje banana brzoskwinie i np. jabłko i ma na 2 dni

a na obiadek zmiksowałam dużego ziemniaka z 2 marchewkami i pietruszką tylko nie dodałam wody i wtedy to ma gęstą konsystencję i jest obiadkiem- nie daje do niczego selera bo słyszałam że uczula a poza tym Wiktorii to nie smakuje

a czasami to miksuje tak jak mi warzywka podchodzą pod rękę i dodaje puree ryzowe - marchewka z groszkiem

Dzieki Dziewczyny to ja tez zaczne probowac :tak:conieco nowego zrobionego przezemnie :tak:czyli blender by sie przydal tak ??

...a ja przeżyłam za to większy szok czytając o serze, bekonie, fasolce, jajkach :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rany, przecież są schematy żywienia i tak pięknie opisane jest kiedy, co można podawać. Błagam dziewczyny dla dobra dzieci czytajcie to, przecież po to ktoś je stworzył. Nie z powodu "widzimisię", ale dla zdrowia maluszków.

ja ugotowałam ziemniaka, 2 marchewki i parę kwiatków kalafiora i pokroiłam małego buraka. później zmiksowałam wszystko prócz buraka w tym wywarze i Wika wcianała

a na deser to miksuje banana brzoskwinie i np. jabłko i ma na 2 dni

a na obiadek zmiksowałam dużego ziemniaka z 2 marchewkami i pietruszką tylko nie dodałam wody i wtedy to ma gęstą konsystencję i jest obiadkiem- nie daje do niczego selera bo słyszałam że uczula a poza tym Wiktorii to nie smakuje

a czasami to miksuje tak jak mi warzywka podchodzą pod rękę i dodaje puree ryzowe - marchewka z groszkiem

u nas seler nie wywołał reakcji negatywnej więc jest stałym elementem menu....mniej podszedł córci por :nerd:

...a ja przeżyłam za to większy szok czytając o serze, bekonie, fasolce, jajkach :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rany, przecież są schematy żywienia i tak pięknie opisane jest kiedy, co można podawać. Błagam dziewczyny dla dobra dzieci czytajcie to, przecież po to ktoś je stworzył. Nie z powodu "widzimisię", ale dla zdrowia maluszków.

agutek to sa dania ze sloiczkow dla dzieci od 4 miesiaca
wiec chyba tez ida wedlug schematu zywienia

reklama

ja tez jestem w :szok::szok::szok: bekon , fasolka :szok::szok: a mozesz wstawic taki schemat zywienia dzieci ?? bardzo bym prosila !! a jak nie to chociaz napisz mi gdzie moge taki znalezc ? :rofl2:

Do góry