• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
miloku, a jakiej firmy sloiczki dajesz Tristanowi?
ja myslalam o Hippie, bo jakos najbardziej mu ufam z tych obecnych na tym rynku, ale nie wiem, jak sie ma do tego np. Heinz i Cow&Gate

Zrobiłam dzisiaj Natalce zupkę:-) niegotująca mama ugotowała zupę:rolleyes: marchewka, ziemniaczek, pitrusza (ale bardzo mało), buraczek, por:tak: moja córka spróbowała jedna łyżke i ryczała jak szalona:szok: może za dużo tego wszystkiego:confused: jutro zrobię ziemniaczka z marchewką:tak:

miloku, a jakiej firmy sloiczki dajesz Tristanowi?
ja myslalam o Hippie, bo jakos najbardziej mu ufam z tych obecnych na tym rynku, ale nie wiem, jak sie ma do tego np. Heinz i Cow&Gate

raczej staram sie gotowac sama ,a jak sloiczki to narazie prubuje ktrore Tristaniwi podchodza. te obiasdki to calafior byl hippa, fasolka heinza, a ryz z jajkami cow&gate(czyli polskie bebiko)
narazie mamy za soba kalafior i ryz i smakowalo

mama jeszcze soczek ananasowey z hippa i pomarancza z jalbkiem z Caw&gate ale jeszcze nie prubowalam bo mam jeszcze flaszke soczki malinowo-truskawkowego

my gotujemy zazwyczaj zupke 9ziemniak marchewka a dzisiaj byla buraczkowa , albo ziemniaczki z maselkiem (przysmak Tristana):tak:albo jeszcze marchewka z maselkiem (tez lubi)

malaga sciagnelam od ciebie deserek z owocami i niunkowi smakuje . dziekujemy za podpowiedz:tak:

Jeszcze taki schemat z Nestle kiedy co można wprowadzać:
schemat_zywienia.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry