Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami zjem jabłko albo pół banana:-(. Na śniadania i kolacje jem kanapki z wędlinką drobiową a czasami parówki drobiowe, na obiady ryż, ziemniaki, makaron z gotowanym drobiem a z dodatków marchewka lub buraczki i tyle..... czasami ciasteczka kruche, szarlotka, bułka słodka
sok rozwodniony jabłkowy i herbata - kilka dziennie.
nie ja
Dziś pierwszy dzień..
), to będę wprowadzać do diety pojedynczo jakieś produkty.. Zacznę od mleka ;-)
A jak jestem sama, to muszę koło małego "skakać", zwłaszcza ostatnio..
już 3 dni nie jadłam żółtego sera i mała miała dzisiaj wzdęciaMel - po takim posiłku mój mały byłby biedny :-(
roksi - może te wzdęcia od sera żółtego?? Mi wszyscy mówil, żeby go nie jeść, bo jest ciężkostrawny i może właśnie wzdęcia u dzieci wywołać..
Ja jem podobnie - tyle, że właśnie bez zółtego seraI marchewkę bez groszku ;-)
może to ten groszek
odstawie na kilka dni
u mnie to samo mąż wraca o 17 ja sama z małą to tylko cos na szybko przegryze i tyle z jedzenia czasami teściowa podrzuci jakąś zupke ale niestety narazie tylko krupniczek:-(Ja mleko też odstawiłam, bo mi pediatra tak doradziła, kiedy wspomniałam o wzdęciach.. I to chyba dla mnie najtrudniejsze, bo bez mleka to ja inki nie wypiję, jak i każdej innej kawyDziś pierwszy dzień..
Zobaczymy, jak już małemu przejdą te okropne wzdęcia (ciasto drożdżowe z kruszonką??![]()
), to będę wprowadzać do diety pojedynczo jakieś produkty.. Zacznę od mleka ;-)
Moja dieta ostatnio też jest bardzo uboga, ale dlatego, że nie mam czasu gotować.. Mąż wychodzi z domu przed 6, wraca koło 17 i nie chce mi się już wtedy pichcić.. Zanim on coś zje i zajmie się małym to jest 18A jak jestem sama, to muszę koło małego "skakać", zwłaszcza ostatnio..
Dziś np. zjadłam 2 grahamki z masłem i drobiową wędliną, pierogi z serem białym i Belriso (ryż na mleku-od początku jem i małemu nic się nie działo, więc dziś sobie też pozwoliłam).. No i wcinam jabłka z kompotu :-) I jestem głodna, ale już za późno na jedzenie![]()
Jutro muszę sobie jakiś normalny obiad ugotować.. Mam ochotę na ryż z.. czymś... :-)
a czemu sok jabłkowy rozwodnionyMoja dieta jeszcze uboższa bo bez nabiału (raz dziennie dolewam troszkę mleka do inki)czasami zjem jabłko albo pół banana:-(. Na śniadania i kolacje jem kanapki z wędlinką drobiową a czasami parówki drobiowe, na obiady ryż, ziemniaki, makaron z gotowanym drobiem a z dodatków marchewka lub buraczki i tyle..... czasami ciasteczka kruche, szarlotka, bułka słodka
sok rozwodniony jabłkowy i herbata - kilka dziennie.
Skoro codziennie mamy problemy z wzdęciami to nie będę nic wprowadzała mam zamiar wykluczyć masło i mleko z kawy inki, zobaczymy?![]()
ja wypijam chyba litr dziennie ale go nie rozwadniam
tak mi się wydaje że to od herbaty
od wczoraj do herbaty wprowadziłam kilka kropelek cytryny i jak narazie jest okMel - po takim posiłku mój mały byłby biedny :-(
roksi - może te wzdęcia od sera żółtego?? Mi wszyscy mówil, żeby go nie jeść, bo jest ciężkostrawny i może właśnie wzdęcia u dzieci wywołać..
Ja jem podobnie - tyle, że właśnie bez zółtego seraI marchewkę bez groszku ;-)

Melanie - narobiłas mi ochoty na coś ostrzejszego ale jeszcze nie teraznie ja
![]()

malaga Jutro muszę sobie jakiś normalny obiad ugotować.. Mam ochotę na ryż z.. czymś... :-)[/quote pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ryz z czyms...????
z marchewka i piersia![]()
bo nic innego nie mozna
malaga tez tak jadlam a marchewka to moj glowny przyjaciel![]()
jedni mają kino
inni żarcie
jedni mają dietke na której szybko zjadą ze zbędnych kg
inni będą dłużej jęczeć, że się nie mieszczą w stare portaski![]()

U mnie też na razie tylko krupniczek.. No i zupa "nic" ;-) :-) - tzn. ryż z marchewką, pietruszką i przyprawami na kostce rosołowejczasami teściowa podrzuci jakąś zupke ale niestety narazie tylko krupniczek:-(
Czasem dorzucam jajko ugotowane :-) Mąż aż się krzywi, ale mnie jakoś podeszło ;-)
Dobrejedni mają kino
inni żarcie
jedni mają dietke na której szybko zjadą ze zbędnych kg
inni będą dłużej jęczeć, że się nie mieszczą w stare portaski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ryz z czyms...????
z marchewka i piersia![]()
bo nic innego nie mozna
malaga tez tak jadlam a marchewka to moj glowny przyjaciel![]()
Pomarzyć nie wolno??