Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kończą mi się pomysły na kolację.
Kaszka -
Mleko - za mało
Jajo - odpada :-(
Kanapki - zaczęła mi z nich zjadać ser i wędlinę a chleb zostawia
Parówki - ileż można?
Ratujcie!![]()
agutek - ja proponuję jeszcze frankfurterki. Zosia czasem zjada na kolację właśnie ser i wędlinę z kanapki i wypija ok 120 ml mleka - dla niej to jest dużo i widzę, że się najada
Dostaje też serek Bieluch - cały wsunie i popije mlekiem, albo jakiś mleczny posiłek "łyżeczkowy" jogurt lub coś takiego. Jak w ciągu dnia dużo jadła to wystarczy jej taka kolacja.
Może Tola przekona się wkrótce do kaszki.
oo! u nas króluje jeszcze chleb z masłem
Agutek, mleko to za malo dla Toli na kolacje?Olivka dostaje wlasnie mleko (tylko wieczorem chce mleko pic, w ciagu dnia nie bardzo...), zageszczam je tylko miarka kleiku, zeby bylo bardziej syte i spokojnie jej wystarcza
a generalnie straszny z niej lakomczuszek;-)
po mleku spokojnie spi 11-12 godzin i nie jest glodna![]()
Ja gotuję na obiad brokuły w parowarze. Nie wiem co będzie to tego, może teściowa coś zrobi ;-).
Ja tam lubię brokułyGorzej jak nie to będziecie same brokuły wcinać
![]()
![]()