Dziękujęgratulacje!kreska taka jak powinna
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujęgratulacje!kreska taka jak powinna
![]()
GratulacjeCześć siknelam wczoraj i dziś ale nie mam prawilnej kreskitaka na tą chwilę musi mi wystarczyć. Helilo mnie opluła i zaraziła
.
gratulacjeDziękuję![]()
DziękujęGratulacjetrzymam kciuki
![]()
Dziękujęgratulacje![]()
witamyHej dziewczyny, dołączam się do wasbyłam dotychczas w Staraczkach 2023, bo na listopadowej wizycie usłyszałam od ginekologa, że przy moich policystycznych jajnikach i wysokim AMH wchodzi w grę tylko pozaustrojowo i chciałam powoli zacząć się oswajać z tematem, ale 2 grudnia zrobiłam test i pokazał się cień drugiej kreski. Zrobiłam też betę i wynosiła 35. Nie mogłam w to uwierzyć, dziś znowu zrobiłam test i już właściwie nawet cienia tej drugiej kreski nie widzę. Dołączam do was, bo chcę śledzić temat na bieżąco i bardzo imponuje mi to, że macie tyle wiedzy i doświadczenia. Mam nadzieję, że nie pomieszałam wątków.