reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
junior zjadł dziś 4 łyżeczki jabłuszka Hippa no.....szału nie było
krzywił się niemiłosiernie jakbym mu trutkę dawała ;-) a wasze szkraby z tego co czytam to tak ładnie jedzą,że już nawet pół słoiczka 
może powinnam jednak odstawić to? może to nie jego czas ?
kaszkę z mlekiem pije, choć nie do końca, ale podejrzewam,że to dla tego iż just jest pełny
sama nie wiem 

a jak dajecie owoce do kaszki to kaszka wtedy łyżeczką czy butlą?
może tu o tą nieszczęsną łyżeczkę chodzi
2 dzień rozszerzania i jakiś taki marazm mnie dopadł, naiwnie sądziłam,że młody wszamie wszystko ze smakiem ;-)

kaszkę z mlekiem pije, choć nie do końca, ale podejrzewam,że to dla tego iż just jest pełny

2 dzień rozszerzania i jakiś taki marazm mnie dopadł, naiwnie sądziłam,że młody wszamie wszystko ze smakiem ;-)
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
Czy któraś z Was podaje już swojemu dziecku picie w Doidy Cup albo w Kubku 360 stopni?
Jestem ciekawa jak Wam idzie, bo muszę się na coś zdecydować. Od 7 lutego zamierzam ruszyć z rozszerzaniem diety a więc i dopajać będę musiała zacząć. Butelkę chciałabym ominąć. 

moj zjada i caly sloiczek na raz, ale jablkiem nadal sie krzywi :-) woli marchewke, banana czy ktores z nich zmieszane z jablkiem. samo jablko jest bleeee ;-) i krzywi go jak mnie po cytrynie :-)junior zjadł dziś 4 łyżeczki jabłuszka Hippa no.....szału nie byłokrzywił się niemiłosiernie jakbym mu trutkę dawała ;-) a wasze szkraby z tego co czytam to tak ładnie jedzą,że już nawet pół słoiczka
kaszkę z mlekiem pije, choć nie do końca, ale podejrzewam,że to dla tego iż just jest pełnysama nie wiem
stokrotka.af ja owoce dawałam z kaszką i od razu na gęsto mój Krzyś od początku nie chciał pić kaszki z butelki i nawet taką rzadka musiałam dawać z łyżeczki ale dzięki temu co raz ładniej je łyżeczką i nie zapluwa się tak 

*martusia*
po dodaniu kaszki do mleka maluch spal 7h20min
wiec chyba u nas dziala.
Stokrotko u mnie tez Oli sie krzywi strasznie jak mu cos daje a dalam juz jablko, gruszke, marchewke i zawsze mina taka sama...
dzisiaj mu dalam odpoczac od nowosci ale jutro juz zupke jemy.
Stokrotko u mnie tez Oli sie krzywi strasznie jak mu cos daje a dalam juz jablko, gruszke, marchewke i zawsze mina taka sama...
dzisiaj mu dalam odpoczac od nowosci ale jutro juz zupke jemy.
A czym domywacie butelki bo np soku marchewkowym jak o cholerstwo farbuje
i nie wiem czy mam tak słaby płyn do naczyń czy co ale nawet po wyparzeniu smoczek dalej jest pomarańczowy
najśmieszniejsze jest to ze taki pomarańcz jest po marchewce słoiczkowej bo jak podawałam taką kupną to ona nie farbowała
Krzysiowi smakował ten gęsty sok z marchwi i jabłka hippa
i jedliśmy dziś buraczka z ziemniaczkiem oba warzywa kupne gotowane i mielone też smakowało 

Tygrysek1985
Merlin a mój nie chce jeść tego co ugotuje
i juz wiem ze jakichs owocow nie moze bo zaczelismy wpierw jablko i ok a potem kupilam sloiki 3 skladnikowe no i delikatna wysypka na policzkach teraz kupilam oddzielnie banan i oddzielnie gruszka z hipp i zobaczymy
a moj jablka kocha najbardziej i to takie potarte przeze mnie, jedyne co je co ja zrobie
i juz wiem ze jakichs owocow nie moze bo zaczelismy wpierw jablko i ok a potem kupilam sloiki 3 skladnikowe no i delikatna wysypka na policzkach teraz kupilam oddzielnie banan i oddzielnie gruszka z hipp i zobaczymy
a moj jablka kocha najbardziej i to takie potarte przeze mnie, jedyne co je co ja zrobie
Ostatnia edycja:
reklama
sodą oczyszczającą ładnie domyjesz.A czym domywacie butelki bo np soku marchewkowym jak o cholerstwo farbujei nie wiem czy mam tak słaby płyn do naczyń czy co ale nawet po wyparzeniu smoczek dalej jest pomarańczowy
![]()
Podziel się: