Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TAK?myslalam ze to do bardziej zageszczonych mlek itp ... bo dziurka wieksza
o widzisz człowiek cale zycie sie uczy
![]()
cześć mamuśki
mam pewien dylemat. Kupiłam małej smoczki do butelek te trójprzepływowe z aventa (bo do tej pory pije herbatkę w 2) i ona za nic nie chce z nich pić, krztusi się itp. Czy wasze dzieci cyckowe też mają problem z większymi dziurkami. Bo ja już zaczęlam się zastanawiać że może problem tkwi w tym że ona przyzwyczajona do cyca że musi dobrze zassać żeby leciało a przez te duże dziurki samo leci. I teraz nie wiem podawać jej, mimo że się krztusi ?? boje się o zgryz. A z drugiej strony jak są upały i ona przez dwójkę wypija ok 300-400 ml przez dzień a przez ten nowy tylko 100ml.
Pewnie to nie tutaj ma być zapytanie ale doradźcie coś.
herbatkę i soczki podaję przez smoczek 3 a trójprzepływowy używam tylko do kaszki i mleka (zagęszczam zawsze kleikiem) , próbowałam podawać mu picie w niekapku ale o ile wcześniej pił z tego ustnika to teraz go tylko gryziecześć mamuśki
mam pewien dylemat. Kupiłam małej smoczki do butelek te trójprzepływowe z aventa (bo do tej pory pije herbatkę w 2) i ona za nic nie chce z nich pić, krztusi się itp. Czy wasze dzieci cyckowe też mają problem z większymi dziurkami. Bo ja już zaczęlam się zastanawiać że może problem tkwi w tym że ona przyzwyczajona do cyca że musi dobrze zassać żeby leciało a przez te duże dziurki samo leci. I teraz nie wiem podawać jej, mimo że się krztusi ?? boje się o zgryz. A z drugiej strony jak są upały i ona przez dwójkę wypija ok 300-400 ml przez dzień a przez ten nowy tylko 100ml.
Pewnie to nie tutaj ma być zapytanie ale doradźcie coś.
my już chyba od ponad miesiąca jemy danonki i małej nigdy nic nie było. Za granicą nie ma aż takich zastrzeżeń jak w polsce a dzieci takie same)
wszystko byle z umiarem i zdrowo.