reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Ilonko Super !!!! :) ale zdolniache masz ;-)

Moj Pawełek 1 mleko zjada zaraz po przebudzeniu daje w butli bo on tak sie drze ze nie zdaze nci zrobic ;P CZY WASZE DZIECI TEZ PO PRPZEBUDZENIU DOMAGAJA SIE ODRAZU KARMIENIA ?? dopiero po 1 drzemce <ok.1h-1.5h od wstania> sniadanko "normalne" hmmm ide na jak uspac :D

reklama

Moj Pawełek 1 mleko zjada zaraz po przebudzeniu daje w butli bo on tak sie drze ze nie zdaze nci zrobic ;P CZY WASZE DZIECI TEZ PO PRPZEBUDZENIU DOMAGAJA SIE ODRAZU KARMIENIA ?? dopiero po 1 drzemce <ok.1h-1.5h od wstania> sniadanko "normalne" hmmm ide na jak uspac :D

Tak, ale mam czas zrobic butle albo tak jak dzis chlebek. Najgorzej jak zobaczy ze niose butelke(moze byc pusta) to nie ma zmiłuj sie. Drze sie strasznie

moj sie nie domaga bo jeszcze w brzuchu ma z nocy;) pierwsze mleko dostaje tuz przed pierwsza drzemka, czyli na dobicie:) a tak miedzy wstaniem a drzemka jemy jogurt, mamle se bule, i żółtko:)

Kasiula moj roznie..jak ma dobry dzien to pomimo ze wstaje o 6 to je dopiero o 9 a sa dni ze zaraz po przebudzeniu drze sie strasznie bo glodny...

U nas jest śniadanie godzinę po pobudce.
Ale ona pije cycka o 6 i 7...

My dziś na śniadanko kaszka, maliny, borówki - to przekrajam na pół, bo jednak okrągłe są i łatwo połknąć.

Mleczno-ryżową na sztywno, ale się zawsze rozciapie (ponoć od śliny), a wczoraj manną spróbowałam, ale jakoś tak Asia niechętnie.

u nas ze stu kaszek maly w koncu wybral sobie ulubioną: bobovity mleczna kaszka manna, jest dosc slodka, tylko moj maluch nie zna kaszek smakowych bo ja dodaje do nich owocki wiec mam mniejszy wybor kaszek.

reklama
Do góry