reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

reklama
I znow spac nie moge wiec siedze na babyboom po nocach bo moj mezczyzna w pracy.

Mama Boo tak to pierwszy wnuk/wnuczka mojej mamy:) przezywa to bardzo razem ze mna.Co do nacinania to moja kumpela rodzila tutaj pare miechow temu i jej nie nacieli ale ja sie popytam u mnie w szpitalu bo tez wole byc nacieta podobno jak sie nie natnie sa jakies tam komplikacje oby ich nie bylo dlatego zaczynam sie bac.Ja mam takie zdanie ze jesli medycyna i technika ida do przodu to powinni nacinac i tyle.
W czwaretk ide znow powtorzyc testy krwi bo kazali mi przyjsc mam nadzieje ze wszytsko jest ok ale troche sie martwie bo przesuneli mi wizyte wczesniej o miesiac.Wszytsko popytam lekarza.A na moja lekarke to juz wsciekla jestem jest niedoswiadczona i niedouczona!pisalam juz wczesniej na jej temat.Nie bede was zanudzac:)

Caro witaj wsrod nas! ;) powiem ci ze moje kumpela tez urodzila majac 18 latek i jest super mama swietnie daje sobie rade.

Marthusia wsparcie zawsze masz u nas mozesz na nas liczyc. ;)

dzieki dziewczyny za mile slowka
ale szczerze mowiac nawet dobrze sie stalo czulam sie nie dosc dobre przygotowana
a tak dokupie sobie jezcze kilka godzinek i bede czula sie pewniej :)

mama boo mi testy poszly gladko ale w sumie trzeba troche usiąść i pouczyc sie ich ;)

Witam dziewczynki.

Caro witamy!!!

Kasiula nie martw sie. Ja mialam oddzielnie teorie i oddzielnie plac i misto tak wiec wszystko rozlozone i mialam mniej stresów i to chyba dzieki temu jakos mi sie udalo. Moja kolezanka z 7 razy podchodzila, a ty za drugim razem zdasz, a zreszta prawko to nie najważniejsza rzecz na swiecie. Ale i tak przy drugim podejsciu sie uda.

Co do tego nacinania to przeciez to sie robi w znieczuleniu. Wiec bardziej sie boje uczucia igly, a pamietajcie ze jak juz bede nas zszywac to juz beda z nami nasze malenstwa i juz nic sie nie bedzie liczylo.

Mamo Boo dokladnie nie wiem co z Twoim siostrzencem ale bądź dobrej mysli, napewno wszystko jakos sie ulozy.

No musze leciec to ksiązek bo w sobote mam az 3 zaliczenia. :(

fajnie ze niepotepiacie mnie,przez moj wiek...Wiecie jak ja sie dzidzi swojej doczekac nie moge?:)Zostane mamusia:)moj misio tez sie cieszy z dzidzi:)I teraz powtarza ze kocha ale w liczbie mnogiej:)To jest takie urocze...Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Ja juz nie moge sie swojej doczekac.

A teraz jesli chodzi o wiek to moj punkt widzenia jest taki.
Świat się przeciez nie konczy. Wychodze z zalozenia ze majac dziecko i pomoc to wszystko da sie pogodzic skonczyc szkole isc na dalsze studia (bo to teraz podstawa) a potem jak juz skonczymy te studia to nasze dzieciaczki bede juz podchowane. I wtedy mozna zaczynac........ kariere :) (wiekszosc z naszych rowiesnic dopiero bede siedziec w pieluszkach). I wogole ponac lepszy kontakt maja z dziecmi młodsze mamy.
Ja w kazdym bądź razie teraz bardzo sie ciesze i nie chciałabym cofnąć czasu tym bardziej że mam mojego Miska i rodziców ktorzy mi pomoga.
Moja przyjaciółka powiedziala ze nawet mi zazdrosci :o

A jak tam Wasze wagi? Duzo sie zmienily??? A i jeszcze jedno czy mozna stosowac krem z avonu przeciw rozstepom?

Ja nie chcę nic mówić, ale ważę już 65 kg a przed ciążą ważyłam około 55 - choć wcale nie widać, że przytyłam 10 kg..... Moja przyjaciółka jest w 9 miesiącu i [przytyła 25.....

reklama
Ja jestem w 24 tc i przytylam dopiero 5 kg:( Marze o wielgachnym brzuchu-nawet rozstepy nie beda mi przeszkadzaly:) Swoja droga tez zaliczam sie do grona mlodych mam:):) jak urodze bede miala 22 latka:) Zaluje teraz ze wczesniej sie na to nie zdecydowalismy...Ale co tam do 30 moze jeszcze tak z 2 zeby pierwsze sie nie nudzilo:)

Do góry