reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mi brzuch nie twardniał, ale tak gdzieś 2 tygodnie przed porodem miałam nieregularne skurcze, urodziłam 5 dni po terminie i nawet wtedy jeszcze nie chciałam rodzić, pamiętam jak mówiłam chłopakowi, że nie jestem jeszcze gotowa na poród :-D nawet jak leżałam na KTG to się pytałam położnej, czy mogę jeszcze iśc do domu, a ona "a po co, skoro za parę godzin urodzisz? ".
Byłam wkurzona na samą siebie, nawet nie wiem dlaczego :-D

Już jestem ciekawa jaki będzie mój kolejny poród.

Echhh a ja się dziś jak zwykle źle czuję, a tu jeszcze połowa ciąży... Nie wiem jak to zniosę :szok:

Hej kobietki:tak:ja tez tu jestem, ale jak zwykle jak siadam do kompa to mnie odciaga:-p
a co do MOPSu to sie zgadzam, my tez teraz dostalismy taki datek na siwta - wiec Sheepy wrato sie przejsc do MOPSu:tak:

reklama
FEMMKA jak to masz już dość przecież wszysko szło gładko...????a Ninka rzeczywiście spokojna jest ...mały aniołek oby póżniej nie zamienił sie w diabełka...

BASIA o wkońcu się pokazałaś....a jak tam Lenka???

Do góry