• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana!
My wczoraj byliśmy na ważeniu i mierzeniu. Adaś ma 64cm długości i waży 6680g. No i pediatra kazała mu rozszerzać dietę.. I powiedziała że jak Adaś nie chce jabuszka to żeby ugotowanego ziemniaczka mu podawać.. Ja jakoś do ziemniaka nie jestem przekonana teraz. Moim zdaniem za wcześnie.. A wy jak sądzicie??
A ja znowu się pokłuciłam z mężem.. Mam już tego dość:-(

Widzę że toczy się rozmowa na temat leżaczka.. Ja osobiście jestem za czymś stabilniejszym niż to co femme pokazała. Jak mam taki leżaczek jak ona_mika i Adaś też najbardziej lubi kurkę.. I przynajmniej jest stabilny i się nie boję o małego. Nie twierdzę że koniecznie musi być leżaczek do 18kg ale przynajmniej żeby był stabilny.

Już was nadrobiłam ale nie mam weny żeby odpisywać każdej z osobna. Będe pisać pewnie teraz na bierząco..

Ostatnia edycja:
reklama
No to i ja odezwę się po nocy, bo do szpitala niestety nie trafiliśmy.
Skurcze jakby ustały, ja zasnęłam, w nocy budziłam się kilka razy przez skurcze, ale nie były mocne i zrobiły się nieregularne znowu :baffled: Od rana nadal mam delikatny ból w podbrzuszu jak wczoraj, malutkiej chyba nie spieszy się do mamusi ;-). Dziś będę kontaktować się z moją doktorką, chcę ją podpytać czy to normalne itd.
Ciągle wyczekujemy. :-)

Galareciu a czemuz mezem cos nie tak?? Znowu wypomina sloiczki?/ Mam nadzieje, ze wkocu bedzie dobrze:tak:
Black widze, ze Ty dalej sie meczysz.. mam nadzieje, ze coreczka w koncu zdecyduje sie na wyjscie:tak:
Lenka bardzo Cie prosze, zebys edytowala posty jak chcesz cos dopisac.. a tak nabijasz niepotrzebnie posty:tak:

Baśka niestety słoiczki. No i to że powiedziałam przy jego mamie że on mi pieniążków żadnych nie daje.. No ale dzięki temu mam jakieś tam drobne z wczorajszego wyjazdu do koleżanki i w razie czego mogę Adasiowi kupić sama słoiczki.. Ale dzisiaj spróbuję tartego jabuszka. Może bardziej polubi.. Zobaczymy..
Mam już dość tej całej sytuacji..

reklama
Baska201-Zauważ ,że jestem nowa i nie wiedziałam,że można coś dopisać do starego postu. Czasem człowiek po wysłaniu chce coś dodać. Jestem tu od paru dni i dopiero nabieram wprawy. Teraz już wiem jak to zrobić. I się poprawie.A tak wogole to od paru miesięcy jestem nie sobą.czasami jakbym gdzieś zostawiła swoją głowę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry