BlackWizard
Fanka BB :)
Ja ciągle czekam, za 2 dni mija termin :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
byle nie urodzić 
pięc chłopów go trzymało siłą na stole żeby się nie wyrywał i nie ruszał to było straszne:-( na szczęście nic poważnego i Nikuś szybko o tym zapomniał, teraz muszę się z nim zglosić na zdjęcie szwów, ciekawe czy to też boli

Chciałabym zapytać Was o coś, bo sama już niestety nie wiem, co o tym myśleć... :-(
)... Zresztą, odkąd po przytulanku wstałam z łózia mam nieodparte wrażenie, że w środku siedzi fasolka...
Ciężko mi było wytrzymać, ale postanowiłam poczekać do 14 grudnia i jeśli nic się nie wydarzy, zrobić test...

Choć brzuch już mi nie rósł
No ale trudno;-)
i są takie mocno nabrzmiałe i jakby "zbite", jeśli rozumiesz, co mam na myśli... Chyba będę musiała zrobić faktycznie jeszcze jakiś test, chociaż zastanawiam się nad tym, bo moja przyjaciółka jest aktualnie w 6 tyg ciąży i np. jej test wyszedł negatywny, mimo, że robiony w 2 dniu po terminie @... Ale ona akurat ma już jedną dzidzię :-) i dodatkowo "czujnik" ciąży ;-)