Black Ja na twoim miejscu odrazu na pogotowie bym poszła tak jak radzi Firanka, nawet jesli wszystko w porzadku to ty o tym nie wiesz bo twoja mała sie nie rusza a tak to by cie przebadali
Mój lekarz mnie uczulał przed taka sytuacją, ze gdybym długo nie czuła ruchów dziecka to mam natychmiast jechac do szpitala ale lepiej do niego bo jak to powiedział w szpitalu moga to olać ( nie dosłownie tak stwierdził ale miedzy wierszami mozna było to wyczytac)
Firanka Trzymam kciuki za córeczke napwno sie wyleczy i bedzie wszystko dobrze.
kaha9898 Witaj. Jestes tylko rok starsza odemnie:-) Co planujecie z chłopakiem?
Polna Ja to sie podobo bałam w jej wieku wchodzic do łazienki bo tam na mnie wilk czekał, ale nie wiem skad mi sie t wzieło, ale samo przeszło. Ja z moim T planowałam na 2018

jak skoncze studia, no ale cóz pewnie nie bedziemy tyle czekac:-)
A dzis mam znowu bóle głowy i niedobrze mi... a musze isc na miasto po ciuchach połazic za sukienką. Heh co mnie podkusiło zeby tyle przytyc w 2 tygodnie no nie rozumie tego...
A dziewczyny co myslicie o nauczaniu indywidualnym w ciazy? Bo ja sie zastanawiam zeby na kolejnej wizycie poprosic lekarza o zwolnienie, niby czuje sie dobrze, ale jakos nie moge sie skupic i wysiedziec 45 min w jednej pozycji nie wiem sama gderliwa sie zrobiłam, normalnie jestem jak moja własna babcia