reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witaj Alex.
KAsiu ja stosowałam ale one za wiele nie pomagają...moim zdaniem otępiają dziecko...

hmm zapomniałam co komu miałam napisać...

Mika wszystkiego najlepszego:). Pociechy z męża i dziecka oraz duuuuuuuużo zdrówka!!!

reklama
Mika jeszcze zdążeprzedpółnocą... WSZYSTIEGO NAJ NAJ NAJ! samawiesz najlepiej czego pragniesz więc spełnienia tych marzeń
Kaska19 i tobie również dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :-)

A ja właśnie wcinam sobie sernik na zimno :-) pychotka

No i mam od jakiegoś czasu mdłości rano i wieczorkiem... niby seksiku nie było bo jeszcze jak sie bawimy i M próbuje wejść to mnie boli ale kiedyś tam mogło sie "ulać" przypadkiem ;-) robiłam test tydzień temu i nie było drugiej kreseczki, więc musze zrobić jeszcze raz... zobaczymy :-)

AdiLea - Ale masz kontakt z Ojcem Dziecka? Bo czytałam, czytałam ale nie doczytałam nigdzie.
Najważniejsze teraz że masz wsparcie w rodzicach :happy: Ja również moim jestem bardzo bardzo wdzieczna :happy: Będzie dobrze. Już niedługo będziesz miała swoją Dzidzie przy sobie :blink: Zazdroszcze Ci :sorry2: Ja czekam do kwietnia :happy: Po Wielkanocy mam termin na rozpakowanie :-p

Wróciłam od lekarza, na 19 mialam wizyte a przyjął mnie przed 22...
Tak więc fasolki nie ma... na 99%...
Może być tak że test sie mylił że pokazał niegatywa, a na USG mogło jeszcze nie być nic widać, bo jestem na pograniczu daty w której zaczyna coś widać na USG...
Prawdopodobnie mój organizm nie wytworzył jakiegoś hormonu - luteiny.
Więc mi ją lekarz przepisał, za 10 dni ma się pojawić miesiączka..
Może być tak że jestm tez w ciąży, i właśnie ta luteina jest odpowiedzialna za ochrone fasolki:/
Zobaczymy, pozyjemy... czuje sie okropnie psychicznie...
Czuję się tak jak by ktoś zabrał mi cząstkę mnie, mój B wygląda jak by sie tak samo czuł ale boję się o to spytać;/

KAha,,,a tak czekałam na wieści o fasolce,że jest...no cóż, czasem tak jest. Rozumiem,że jest Wam obojgu strasznie źle,ale uwierz,że i tak masz lepiej niż dziewczyny które naprawdę noszą pod sercem swoje dzieci i pewnego dnia czar pryska i dzidzie umierają w łonie matki:-:)-:)-(. Nie wszystko jest stracone,może okaże się,że bobo jest:tak: Nie łam się,jeśli odczuwasz jakąś pustkę to może postarajcie się o "wpadkę" buźka

Dziekuje Wam bardzo
poplakalam sie to czytając...:-(
To chyba wszystko przed te hormony:baffled: Co chwila albo wybucham śmiechem ale najcześciej to wybucham placzem. B musiał mnie zabawiać abym nie rozpłakala sie w poczekalni bo mnie bralo kilka razy.
Z jednej strony patrząc tak realnie to może i lepiej mamy jeszcze czas, ja skończe szkołe jakoś się usabilizujemy.
Ale z drugiej samie wiecie chyba jak jest..
Narazie to musze przejąć się tym aby za 10 dni dostać miesiączke bo inaczej to może coś być bardziej poważnego...

A najgorsze było to 3h czekanie ja wychodzilam z siebie, B to już chciał prawie doktora zabić że naraża nas na takie stresy, bo nie wiem po co się do niego umawia na godziny, jak to w ógóle nie obwiązuje.
Chyba zrobiłam z 10km chodząc po tej poczekalni...

Ostatnia edycja:
No ja już po tak krótkim czasie się do was przyzwyczaiłam o to bardzo:)

Zaczęłam czytać i szukac w necie czym objawia się i co powoduje brak produkcji progesteronu, no i chyba się jakiś głupot naczytałam, bo może być spowodowany jakimiś torbielami itd... ale miałam USG i nic nie wykryło.

No a jeśli mój organizm będzie miał problemy dalej z jego produkcją... to będę miała problemy z zajściem w ciąze.
Mam nadzieje że to tylko jednorazowy wybryk moim jajników i jajeczka!:)

I lekarz powiedział mi że seks jest nawet teraz wskazany hihihi chyba jutro jak zobacze sie z B to go z łóżka nie wypuszcze, musze jakoś sobie w końcu humor poprawić:p

reklama
Teraz spac nie moge, jak mała sie urodzi tez mi nie da zasnąć. Ciekawe kiedy sie wreszcie wyśpie:dry:.

dorom nie utrzymujemy kontaktu. Zastanawiam sie czy go powiadomić o narodzinach dziecka czy po prostu wysłać mu pozew.

kaha macie jeszcze dużo czasu na dzidziusia:tak:.

Ona_mika wesołych Świąt :-)

Do góry