Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chwilami wstaw sobie suwaczek ile jeszcze czasu do zajscia w ciazeszybciej Ci mina te dwa lata :-)

:-( Ale o przyszłość dzidzi trzeba walczyć! Alimenty i nie ma przeproś. Gdyby ojciec mojgo Sz. nie płacił na niego alimentów nie miałby szans na studia i tkwiłby w popergowskiej wiosce szukając pracy w okolicy. To że nie kwapił się, żeby zobaczyć od 14 lat syna to inna sprawa
. I wiem, że Sz. bardzo boli to że ojciec mieszka 40 km od niego i ma go w d****. 
kurde..
to byly czasy

) wiec moze, powiedz po prostu mamie ze bedzie babcia.. ja tak to wykrztusialam a zaczelam zdanie: "mam nadzieje, ze nie bedziesz na mnie zla"
:-)
:-)wszystko sie jakos ulozy:-)

chodziaz dzis jak wstala to dalej na raczkach czlapala po pokoju :-) i tutaj mam pytanie do baska201 - Twoja Lenka chodzi juz ? i ania_zywa Hania kiedy zaczela chodzic ?
Swoim rodzicom nie musialam mowic bo mama sama zaczla cos podejrzewac ale ani ja ani Ona nie mowilysmy o tym !! dopiero jak wrocila do domu cala przekomnieta to powiedziala,,dziewczyno moglas zadzwonic po ojca to by wyjechal po Ciebie,teraz musisz tymbardziej uwazac na Siebie a tak wogole to ktory to tydzien,, tata oczywiscie zakazdym razem jak wychodzil do sklepu to zadawal pytanie ..kupic Wam cos..:-) od strony P wiedziala tylko jego siostra(Iwona) ,no a tesciowie dowiedzieli sie w niedziele po obiedzie,zawolalismy mamuske bo myla naczynia i zaczelismy mowic a raczej P ,, ze jest taka sprawa,, i nagle wypalila siostra ..Zostaniecie dziadkami.. i bylo wielkie OOooo
ogolnie dobrze to przyjeli, powiedzielismy ze juz jest termin slubu na luty:-) i tez bylo ...
tesciowa potem mowila ze Ona myslala ze chcemy oswiadczyc ze bedziemy chodzic ze soba tak na powaznie a tu taki SURPRISE
druga siostra odrazu wyskoczyla z pokoju ze juz orkiestra ta co grala na weselu I ma ten termin zajety
ale sie rozpisalam