reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ahoj :) ulala..siedzę i czytam...czytam...czytam :szok: ale wenę dzisiaj macie :-D nie wiem jak tam w innych zakądkach świata;-) ale u mnie piękna pogoda, wysyp na ulicach kobietek z brzusiami a Wy przy monitorze, nie ładnie kobietki, nie ładnie :angry:;-)

reklama
zywa moze razem poszukamy jakiego dinozarla ale w solcu kujawskim bo tam podobno jest ich duzo... a w pracy co tak dlugo kurde ale juz do swojego malenstwa przy takie pogodzie i na spacer nie idziesz ojjoj kurde:):): wiec zbieraj sie z pracy i do domku marsz:): a rozweselic zawsze moge:):)

ahoj :) ulala..siedzę i czytam...czytam...czytam :szok: ale wenę dzisiaj macie :-D nie wiem jak tam w innych zakądkach świata;-) ale u mnie piękna pogoda, wysyp na ulicach kobietek z brzusiami a Wy przy monitorze, nie ładnie kobietki, nie ładnie :angry:;-)

Ja nie z wyboru:-p. Od 9 rano do 21 wieczorem jestem w pracy i nic innego mi nie pozostało jak zapychać wątki postami, żeby inni musieli później nadrabiać:-D:-D:-D.
Za to jutro mam wolne i będę nadrabiać na świeżym powietrzu:tak::tak:.

Madzia, a co to za cudowne miejsce w tym Solcu Kujawskim, że tam te najcenniejsze dinozaury urzędują:-D?

chwilami heh moj partner juz jedzie do mnie wiec ja zaraz mykam na spacer bo on mi nie pozwoli siedziec w domku:): a u mnie takze swietna pogoda:):)slonko no i cieplo ze szok:):

zywa w solcu kujawskim jest park z dinozarlami takie figurki nie zywe ale moze cos by sie znalazlo:):)::-Dw koncu jak szukac to wszedzie:):)

Madzia, rozwaliłaś mnie z tym parkeim z dinozaurami:-D:-D:-D:-D, śmieje się do monitora:rofl2:. Ale może jak jakiegoś się pocałuje to zamieni się w księcia:-p:-D:rofl2:.
Madzia, a co znaczy ten ludzik na dole pod Twoim avatarem? Co to znaczy wyślij wiadomośc przez MSN?

zywa chcialas troszkie humoru wiec masz okazje jestem do tego w pelni przygotowana :-Ddzis akurat zartujemy na temat dinozarlow:-)milo ze sie smiejesz do monitora moze ktos zauwazy :-)ale nie wychylaj sie zbytnio za monitor:p heh...a to pod avatorem to jest moja poczta jak chcesz podam ci w PW nr gg :)

Madzia, napisz gg;-).
A może jutro zrobię zdjęcie miejsca, w którym pracuję. Mam stoisko na samym środku, obok jest Play, kiosk, stoisko z torebkami i fryzjer, także nie ma opcji żeby się ze mnie nie śmiali, że się śmieję sama do siebie:-D:-D. Ale za to w sobotę poruszałyśmy na wątku Styczniowym takie tematy, że płakałam do monitora:-(. Także miła odmiana dziś:tak::-).

reklama
zywa no toczekam na zdjecie twojego stanoiska pracy:):) :-)a jak sie smieja to zgon na mnei ze to wszystko moja wina bo gadam ci o dinozurach:-)no i o poszukiwaniu ich:-)moj nr gg juz poszedl do ciebie w PW :) heh jak bedziesz miala dostep do gg odezwij sie do mnie:)

Do góry