dorom- ogólnie ja też z fryzjera byłam zadowolona tylko parę razy, ale teraz znalazłam takiego,który zawsze mnie obetnie tak jak chcę, a co najważniejsze włosy potem też się w miarę układają
Black- Możesz teraz odpocząć;-) Mój miał identycznie, spał i wcinał co godzinę
mamaola- My idziemy dziś na jakieś jednorazowe pouczenie przrd chrztem... Z tego co wiem u nas wszyscy muszą iść na takie, nie ważne jest to czy mają ślub czy też nie...

panistepelek- No właśnie ciekawe jak u nas będzie z tym raczkowaniem
Ponoś jak dziecko często jest układane na brzuszku,szbko zaczyna raczkować ( z tego co słyszałam) Podnosi główkę,potem podnosi się na rączkach... Lekarze też mówią ,żeby układac małego w tej pozycji,ale on tego nie lubi
Poleży chwilę,pogada coś sobie i zaczyna się wkurzać
Chociaż już unosi się na rączkach,głowę też trzyma swobodnie....
Ewi- Oby Mareczek się nie rozchorował...A czemu szpital??? Będzie dobrze (mam nadzieję
)
Wróciliśmy właśnie od lekarza.... Mały waży 5700 g... (Wydawało mi się,że więcej będzie ważyć
). Pediatra powiedział ,że ładnie przybrał jak na samym cycu
.. Jest długi i chudy ...Już te ubranka na 68 są w sam raz;-)
od wagi urodzeniowej 2700g...

Black- Możesz teraz odpocząć;-) Mój miał identycznie, spał i wcinał co godzinę

mamaola- My idziemy dziś na jakieś jednorazowe pouczenie przrd chrztem... Z tego co wiem u nas wszyscy muszą iść na takie, nie ważne jest to czy mają ślub czy też nie...

panistepelek- No właśnie ciekawe jak u nas będzie z tym raczkowaniem

Ewi- Oby Mareczek się nie rozchorował...A czemu szpital??? Będzie dobrze (mam nadzieję

Wróciliśmy właśnie od lekarza.... Mały waży 5700 g... (Wydawało mi się,że więcej będzie ważyć