reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamaola- garniturek czaderski:tak: Też o takim myślałam,ale kurde szkoda mi było kasy na jeden raz:dry: Kupiłam coś w czym będzie mógł chodzić potem:-p ale ogólnie fajny:tak::-p

Ewi -czekam na zdjęcie z fryzurką:tak::-p i życzę Wszystkim powrotu do zdrówka:tak:

Jutro chrzest, a ja tych bucików nie kupiłam:-( Może jeszcze dziś pojadę;-) W ogóle nazbierało mi się 28 osób, nie wiem skąd tyle tego towarzystwa:dry:

co do tych nauk, wczoraj byliśmy ,mieliśmy zajęcia z kobietą z poradnictwa rodzinnego:huh: Puściła nam prezentacje multimedialną,pokazywała obrazki:-D, kazała nam opowiadać o sobie itp(czułam się jak na lekcji w podstawówce) ... normalnie KOMEDIA... Pencaliśmy z niej strasznie:-p

reklama
Ale mi sie dzisiaj nic nie chce:zawstydzona/y:. Mialam isc z przyjaciolkami na pokazy łyzwiarstwa do muzyki z HSM ale jakos nawet na to nie mam ochoty:baffled:.

pola997 mi sie chce pizzy. Caly czas mysle o przejsciu na sztuczne ale skoro moje piersi i tak juz wygladaja masakrycznie to sie jeszcze pomecze. Najwyzej pozniej nazbieram sobie na jakies ich podciagniecie;-) Mlodej chyba lepiej po tym sztucznym:-(
mamaola mi tez sie podoba garniturek. Z tym plaszczykiem strasznie elegancko to wyglada:tak:
EWI44 chyba po szczepieniu bo dzisiaj jest troche lepiej. Zdrowia zycze.

Hej byłam na KTG wszystko ok. Lekarz do mnie mówi ze mam skurcze a ja ze nic nie czuje , czuje tylko twardniejący brzuch nie czuje żadnych bóli , a on do mnie bole to są w glowie . Ucieszylam sie. Jutro przed 9 mam sie na oddzial zglosic. Powiedzial tez ze niedziela to dobry dzień, zobaczymy jutro. :) Napewno napisze co i jak. :) Już się nie mogę doczekać . :) Eh.. może mała zdecyduje się wkońcu wyjść. :))

A co do tych czopków, to miałam nadzieje, że mi coś pomogą a tu dupa wzięłam wczoraj na wieczór i do dzisiaj nic sie nie dzieje . Moge wziąść teraz jeszcze jednen czy nie za bardzo. ?

Adilea- musiałam kiedyś też dawać przez jeden dzień bebilona, bo miałam zmasakrowane sutki:baffled: PO nim np wcale nie ulewał, po moim są dni,że ulewa bardzo:baffled: Bidulka jesteś:-( Ale pomyśl z jakim smakiem zjesz potem tą pizzę:-p

Magdaa- No widzisz ,więc widocznie się zaczyna!!!:-) Może już wieczokiem coś się ruszy :-pCo do czopków, brałaś jeden czy dwa? Ja pamiętam ,że brałam czasem dwa... Jeszcze spróbuj może śliwki suszone:tak:

Maagda-super ze dzidzia wszystko ok....no i moze juz jutro dostaniesz Swoja panne na raczki...trzymam kciuki...a czopka mozesz wziac jeszcze jednego,nie zaszkodzi....na "te"sprawy super jest kompot sliwkowy,mozesz sprobowac...

spadam do tego fryzjera.....

pola997' Nie nastawiam się . Takie twardnienia dosyć często mi się zdarzały Czopek wzięłam jeden. Pisze żeby wsiąść 1-2 na noc.
mamaola wezmę ten czopek jeszcze raz.

magda- mi równiez zdarzały się twardnienia od 25 tygodnia jakoś tak... Jak już przyjechałam do szpitala to na początku nic nie czułam, a położna mówi ze się zaczyna ,bo ktg zarejestrowało skurcze... To było w dzień, a ja w nocy dostałam juz mocniejszych skurczy,potem bóli i się zaczęło:-)

Hej dziewczyny. Zdjęcia Julkowej kreacji wrzucę ciut później jak wyschnie :-)
A teraz chwalimy się jak Julaskowi wychodzi podnoszenie główki :-) Z tym, że dziwnie wyszła na tych fotkach, jakaś taka nie podobna do siebie ;-)

Adilea ja to Cię podziwiam, bo bym wymiękła i przeszła na sztuczne. Zresztą Julka jest na sztucznym i ani razu nie miała żadnej kolki. I tak jestem wymęczona zajmowaniem się nią, a co dopiero gdybyśmy wieczorami miały cyrki, niewyobrażam sobie. Ja karmiłam piersią nie cały miesiąc i biustu też już nie mam jak przed ciążą. Niby rozstępów nie ma, ale i tak marudzę i narzekam, że niewyglądają jak wcześniej :dry:

Maagda trzymam kciuki po raz kolejny. W razie czego dawaj znać :-)

Mamaola jak wrócisz pochwal się fryzurką :-)

Ewi tak, jesteśmy z tej samej parafii :-)

Załączniki

• Obraz 182.jpg
    Obraz 182.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 181.jpg
    Obraz 181.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 48
  • Obraz 183.jpg
    Obraz 183.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 50
  • Obraz 184.jpg
    Obraz 184.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Black- ślicznie Twoja córcia podnosi głowę:tak:, mój coś nie chce:-( Juz powinien, a on tylko czasem podniesie,na chwilę... Strasznie się denerwuje... Musze chyba umówić się na wizytę do neurologa , bo ta jego głowa mnie niepokoi:-( Np tylko leży na jednej stronie. W nocy podkładamy mu wałeczki. Jeden pediatra mówi ,że nic nie jest drugi żeby skonsultować to z neurologiem. Chyba w pon zadzwonię i się umówię.

Do góry