reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pola no właśnie to chyba najlepszy czas, bo pod koniec sierpnia nie będzie (mam nadzieję) takich wielkich upałów. My jedziemy w lipcu sami, bez Julki, na Majorkę do moich znajomych, a w sierpniu do Krynicy Morskiej. A Wy gdzie się wybieracie?

reklama
Black- my pojedziemy albo nad morze albo gdzieś nad jeziorko.... Jeszcze dokładnie nie wiemy. Ja bym wolała nad morze,ale w sumie od nas jest daleko:dry: No ,ale jeszcze pomyślimy:tak:

Ewi- masz racje. Takie nerwy szkodzą dziecku,na pewno,ale też przyszłej matce....Czasem to chciałam urodzić i wyjechać gdzieś dalllekooo.... Na razie jest okay.... Mam nadzieje,że tak zostanie.....

Anetka- Zuzia śliczna jak wszystkie niemowlaczki:tak: No ,teraz dużo tych cesarek... długo leżalaś w szpitalu???? No i jak się sprawdzasz w roli mamusi????:)

pola997 urodziłam w poniedziałek a w czwartek poszłam do domku :)
myślę, że na razie dobrze się sprawdzam, chociaż jeszcze jestem obolała:p
A Ty długo dochodziłaś do siebie? Też bolał Cię tak brzuszek? mnie boli szczególnie jedna strona ..

lenka87 słoneczko,mnie nie musisz tego tłumaczyc,ja miałam identycznie,teraz dopiero apetytu dostałam,ale zwizane jest to z tym ze z wc nie wychodze,siku chce mi sie non stop,a jesli pojde z odstepem wiekszym niz 1.5 do 2h dostaje takich bóli ze szok,dzis na dodatek przez cala noc miałam skurcze ale rano ucichły

Cytat:Napisał lenka87
. Teraz dól pleców i pachwina boli mnie tak,ze ledwo wstaję do łazienki. Trochę mnie to martwi. Miesiąc do porodu a ja nie moge funkcjonować to chyba nie jest normalne?? Taki stres teraz czuje,ze nie wiem co robić. Najlepiej chyba położyć się i czekać- a przecież tak nie można.

chyba cie nie pociesze ze ja tak mialam przez ostatni miesiac ciazy..... a jak doszly jeszcze pozniej skurcze przepowiadajace (i to takie konkretne) to w ogole myslalam ze umre zanim urodze....

ja tez teraz zdycham,wróciłam z rossmana i ledwo zyje,a wszedzie autem:/

anetka551
gratuluje:)

Layla, Anormalna jeśli czujecie się na siłach to jedźcie na wakacje, jednak Wasze dzidziusie będą jeszcze dość małe i szczerze mówiąc ja na dłuższą metę bym sie bała. My też jedziemy na wakacje, pod koniec sierpnia, Julka będzie miała 7.5 miesiąca a i tak się boję.

tylko własnie problem w tym ze ja sie boje...nie zbeym cos miała do tesciow,ale majac moja mame blisko wiem ze moge na niej polegac i nic mi nie narzuci,a tam wszystko moze sie zdarzyc:(

Olena paroweczke??? a po co? najgorsze swinstwo jakie mozesz dac dziecku...ponizej roku absolutnie nie powinno sie podawac...

Black czemu sie martwisz wyjazdem z mala? wydaje mi sie ze nie ma powodu...

ja to nad morze mam zamiar sie wybrac...i tak samo jak BlackWizard w drugiej polowie sierpnia...nie tyle ze juz mniej goraco wtedy co mniej ludzi :)

no i gratuluje swiezym mamusiom :)

Kinga ja mieszkam zaraz koło Gdańska :-) A do Krynicy Morskiej jeździmy z Grześkiem co roku, bardzo fajne miejsce, mimo że niedaleko od nas :tak:

Tak więc Pola, Kinga jak macie zamiar się wybierać gdzieś w okolice Gdańska to dawajcie mi znać, chętnie się spotkam, oprowadzę i pokaże najciekawsze miejsca :-)

reklama
Layla- widzę,ze bardzo podobnie znosisz końcówkę ciąży. Pociesza mnie to,ze moze jednak ze mną wszystko w porządku. Tobie tak niewiele zostało. Czekam na Twoją dzidzię z niecierpliwościa. A potem już kolej na mnie :)

Do góry